Aranjamente din flori naturale pentru masina miresei

Aranjamente din flori naturale pentru masina miresei

Pentru o nunta perfecta nu trebuie sa uiti de aranjamentul de pe masina: fie ca este voal, un pampon sau un aranjament floral, acesta nu trebuie sa lipseasca. Daca vei alege un aranjament din flori, vei avea numai de castigat.

Ce poate fi mai minunat decat un aranjament bogat din flori naturale pentru masina care te va purta de acasa la biserica pe tine, pe sotul tau si pe nasi si respectiv, de la biserica la local?

Pe langa faptul ca ofera un plus de prospetime si culoare, un astfel de aranjament este foarte elegant.

1

Exista o larga varietate de metode prin care poti infrumuseta capota masinii care va va transporta. Poti folosi un aranjament din flori de culoare exclusiv alba sau poti folosi o gama cromatica care sa dea un aer de dinamism si de veselie.  

Le poti aranja in diferite forme sau le poti dispune pe capota in asa fel incat sa creeze un model deosebit. De exemplu, ai putea realiza buchete mici din flori naturale pe care le poti aranja in buchetele pe marginile capotei sau in forma de “V”.  


1

Ai putea de asemenea sa creezi un buchet imens care sa acopere mare parte din capote cu flori de marimi generoase, cum ar fi un buchet de gladiole. Ai grija sa la aranjezi cu atentie si migala, sa fie bine fixate, pentru ca nu cumva la primul viraj aceste minunate buchete sa cada.

Ti se ofera asadar o buna ocazie sa te joci cu culorile. Ai putea realiza un minunat buchet din alb si galben sau ai putea realiza un buchet de dimensiuni mari care sa fie ornamentat in centru sau pe margini cu accente de culoare.


2

Nu uita sa inserezi si cateva frunze, tocmai pentru a da un aspect de prospetime si naturalete.

Ai putea la fel de bine sa realizezi un buchet generos dintr-o multitudine de flori, care mai de care mai colorate – vor creea un aspect de buna dispozitie.  

3

Ai putea sa asezi buchetul intr-o parte a capotei, din nou, cu mentiunea ca acesta sa fie foarte bine fixat.

O idee interesanta ar fi sa fixezi buchetul la oglinda retrovizoare – in acest caz ar fi nevoie de un buchet mai mic, dar foarte elegant.

4

Mare atentie la detaliile aferente ce insotesc buchetul de flori. De exemplu, panglicile de satin sau de dantela care completeaza buchetul si au menirea sa infrumuseteze masina trebuie alese cu grija, de preferat ar fi sa aiba o culoare alba sau un crem foarte deschis – mai ales daca buchetul este colorat.


5

In cazul in care doresti insa un decor suta la suta natural, ai putea renunta complet la acele materiale care impodobesc masina. S-ar putea chiar ca rezultatul sa fie unul special.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.