Aranjamente minimaliste

Aranjamente minimaliste

Nu te grabi sa iei o decizie in alegerea decorului nuntii. Gandeste-te la niste aranjamente care sa fie atat pe gustul tau, cat si sa reziste si sa fie practice. Pune accentul pe arajamentele din centrul meselor; sunt cele mai populare si ies in evidenta primele.

Decoratiuni personalizate

Improvizeaza! De ce sa nu-ti cumperi singura boluri de sticla, pe care sa le aranjezi cu cateva fire scurte de plante decoratoare sau cu un trandafir alb, ce pluteste langa o lumanare delicata. Mai mult de doua minute nu dureaza fiecare aranjament. Nu subestima ideea de simplu; aceasta poate denota chiar mai multa originalitate si eleganta decat te asteptai.

tumblr_o7d4w8d1Zh1slepl6o1_500

Aranjamente florale

Decide-te in privinta florilor tale preferate si in functie de sezon, pentru a nu avea surpriza sa nu le gasesti. Cele mai populare sunt trandafirii, lalelele, liliachul, orhideele, minirozele. Le poti combina cu anumite materiale ori panglici. In acest caz, fii atenta la coloristica aceastora. Nu trebuie sa iasa in evidenta prin multitudinea de nuante. Albul merge foarte bine langa alb; nu va sterge din frumusetea aranjamentului, ci din contra, se va arata mult mai rafinat.

Cand achizitionezi florile, asigura-te ca sunt proaspete, de preferabil in manunchiuri. Conditiile lor de pastrare sunt foarte importante, nu numai pana la sala in care se desfasoara nunta, ci si in interiorul propriu-zis al acesteia. Pentru a evita alte neplaceri, apeleaza la aer conditionat. Doar nu vrei sa ai niste flori ofilite pe parcursul intregii zile.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.