Aroma de lavanda, un parfum de neuitat

Aroma de lavanda, un parfum de neuitat

Lavanda este o planta care, pe langa aspectul deosebit pe care il are, poseda deopotriva o incredibila forta de atractie datorita parfumului inconfundabil pe care il degaja.

Lavanda este cunoscuta de foarte multa vreme pentru parfumul sau unic si elegant. Parfumul sau cald si electrizant este foarte potrivit unei mirese tinere si simple!

Lavanda este prezenta in Provence (Franta) din Antichitate. De secole, parfumul sau are proprietati contra-moliilor, de asemenea virtutiile sale medicinale si terapeutice in uleiurile esentiale fac din ea o planta sacra. Este recunoscuta ca si calmant, antiseptic, antiinflamator, cicatrizant.

1

In plus, lavanda are proprietati calmante si linistitoare, ce va creea in jurul tau o atmosfera de linistita. Lavanda emana un parfum care induce sentimentul de relaxare totala.

Lavanda e sublim de simpla, adevarata si la moda. sunt foarte la moda inclusiv parfumurile naturale de lavanda.


1

O problema destul de delicata este modul in care aceste parfumuri sunt procurate – in asa fel incat sa fii sigura ca sunt autentice si nu contrafacute.

Un parfum autentic este adevarat, costa destul de mult, insa are un efect electrizant. Asadar, nu eziata sa folosesti o aroma discreta de lavanda.

2

Iti va da un aer romantic si in plus tu insati te vei simti proaspata – te va duce cu gandul la campurile vaste din care au fost culese florile de lavanda, intr-atat este parfumul de luminos, sincer si proaspat, incat pare ca toate campurile de lavanda stralucesc la soare!

3

Este cunoscut faptul ca cele mai veritabile parfumuri sunt produse in Franta. L’Occitane en Provence, Yardley, Guerlain, Caron si alte branduri cunoscute iti pot oferi parfum de lavanda, nu sintetic!

Fie ca sunt create pentru publicul larg sau in editii limitate, esentele parfumate ale marilor case cu renume în domeniu – in special cele frantuzesti, respecta si astazi traditiile pastrate de-a lungul deceniilor sau mai multor secole si fascineaza prin note unice.


4

Prezentate in ambalaje moderne sau speciale si alcatuite din cele mai serafice arome, floralele de calitate ofera experiente senzoriale unice si aduc un ultim retus elegantei feminine.


5

Mare atentie insa! Lavanda are un parfum destul de puternic, de aceea nu trebuie sa exagerezi.

Ai putea eventual sa incerci o apa de toaleta sau apa de parfum, important este sa lasi in urma ta o foarte usoara senzatie de prospetime. Nu depasi masura asadar! Oricat de bun ar fi un parfum, nu e elegant sa torni prea mult odata.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.