Home / Beauty  / Ingrijire  / Arome noi de la Dozen Roses

Arome noi de la Dozen Roses

Frumusetea trandafirilor inspira totul, de la bijuterii la arta sau poezie. Astazi, trandafirii au inspirat o noua linie de parfumuri. Celebrul brand “A Douzen Roses” a lansat trei esente inspirate din frumoasele flori, simt ce incita toate simturile omului.


Trei esente, trei femei


“Cu trandafirii, exista o anumita emotie pe care o veti experimenta la nesfarsit”, au declarat fondatorii Lynn Emmolo si Sandy Cataldo. “Am simtit ca toata lumea ar putea simti bucurie si sarbatoare care este transmisa de trandafirii. Trandafirii sunt chintesenta parfumului, deci este o poveste acolo.”

Intrigante de interesanta istorie a florilor, cele doua femei au petrecut aproape un an de zile pentru a cerceta, creste si descoperi diferite varietati de trandafiri. Cunostintele pe care le-au acumulat le-au ajutat sa adauge profunzime perfumurilor.

Fabricat de trei femei diferite, colectia de parfumuri “A Douzen Roses” a aparut din contopirea pasiunii artistice si a mirosurilor. Parfumul evoca frumusetea unui trandafir, nu dor prin mirosul sau, dar si prin declaratia vizuala pe care o are. Fiecare sticluta prezinta picturi originale ale unui tradafir.

Primul parfum, “Shakespeare in love”, este fabricat din iasomie, gardenie, pere proaspete pentru a evoca romantismul si amintirile placute. Cel de-al doilea parfum “Iced White” atinge o stare de spirit prin combinarea de bujor alb, ciubotica-cucului de culoare alba, mosc alb si vanilie. Ultima esenta “Gold Rush” este o combinatie de mure, nerolo si ylang ylang amestecate cu ciocolata amaruie si abanos.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT