Baloanele de nunta

Baloanele de nunta

Exista nunumarate modaliatati in care iti poti decora nunta, de la diverse aranjamente de flori, la diferite decoratii din voal, lumanari etc pana la cele mai nastrusnice docoruri. Un decor ce va aduce un aer depotriva optimist si jucaus poate fi realizat din baloane.

Baloanele au acest dar special sa ne bucure ochii si inimile, la vederea lor! Colorate si sidefate, sunt o pata de culoare si buna-dispozitie la vederea carora, oricat de maturi si de preocupati am fi, nu putem sa nu ne bucuram ca niste copii.

In acest sens poti opta pentru baloane de culoare alba sau chiar baloane colorate. Poti alege baloane in doua culori pentru un decor ceva mai clasic si mai sobru in acelasi timp, ca de exemplu albul si rosul, care sa se incadreze in tematica nuntii, albul reprezinta puritatea iar rosul pasiunea, si ai un decor complet!

wb

 

Sau poti incerca o combinatie de doua culori, indiferent de acestea, alb cu albastru pentru un decor mirific sau alb in orice alta combinatie, sau alte culori, important este ca rezultatul sa nu fie ostentativ ci placut la vedere.

Sau daca esti mai originala in idei poti opta pentru baloane colorate in toate culorile posibile! O idee interesanta ar fi niste baloane de culoare arginite sau aurie, va crea un efect de stralucire la propriu!

mn

Le poti amplasa in diverse locuri, pot fi de diverse marimi, vor produce un efect de buna-dispozitie si de veselie, dupa cum iti  doresti!

Baloanele vor intregi bucuria nuntii. Persoanele cu o atitudine optimista vizavi de viata vor alege tema baloanelor, optand pentru baloane colorate, de diferite forme si marimi.


baloane

 

In timp ce unele locatii pentru petreceri necesita mici decoratiuni, altele ofera un spatiu mare cu un nemasurat potential.

Asadar ideal ar fi sa dispui de  un local destul de larg, care sa iti permita amplasarea unor baloane in mai multe culori, intr-un local de mici dimensiuni risti sa creezi senzatia de sufocare.

bl

Din baloane se pot face diferite decoratiuni: arcade din baloane, coloane din baloane sau pur si simplu le poti amplasa dupa propriile idei. In acest sens poti apela la firme specializate care se ocupa de astfel de aranjamente dupa placul inimii tale.

Baloanele sunt impresionante, ele pot creea decoratiuni multicolore cu un impact vizual mare pe care oaspetii le pot vedea de la intrare, de pe scaun sau dansand.

Ai putea de exemplu sa decorezi doar ringul de dans cu astfel de baloane pentru a-l incadra si pentru a-l scoate mai mult in evidenta. Poti de asemenea opta pentru personalizarea baloanelor, ele putand fi inscriptionate cu diferite mesaje pe care vrei sa le transmiti invitatilor.

De asemenea poti opta pentru baloane de diferse forme, nu numai de diferite culori, exista baloane in forma de inima pe care le poti utilize cu suuces sau poti folosi doar baloanele normale, si ele pot crea un efect la fel de puternic.


baloane

 

Ai putea chiar sa dai drumul mai multor baloane care sa stea pe podea sau chiar unor baloane cu heliu care sa pluteasca prin aer in timp ce voi dansati…

Daca vrei sa numai scoti prea multi bani din buzunar pentru acest tip de aranjamente poti realiza tu insati ceva foarte dragut, este foarte simplu si usor.

Decoratiunile din baloane vor da o deosebita culoare atmosferei!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.