Toamna este asa cum se stie bine, sezonul nuntilor si asta poate datorita faptului ca se culege via, se aduna recolta si este putin mai racoare. Nuntile in sezoul tomnatic au farmecul lor si datorita vegetatiei, care incepe a-si schimba culorile ce devin de la o zi la alta mult mai interesante, iar parfumul florilor este mai pregnant.

Toamna este asa cum se stie bine, sezonul nuntilor si asta poate datorita faptului ca se culege via, se aduna recolta si este putin mai racoare. Nuntile in sezoul tomnatic au farmecul lor si datorita vegetatiei, care incepe a-si schimba culorile ce devin de la o zi la alta mult mai interesante, iar parfumul florilor este mai pregnant.

meniu nunta

 

De aceea, meniul acestora trebuie sa devina la fel de colorat si sa  contina cat mai multe elemente de decor. Naturaletea aramie a frunzelor copacilor si a vitei-de-vie, imbinate cu florile tomnatice, pot deveni minunate aranjamente florale, prezente pe mesele nuntasilor, dar si in decorul localului in care se desfasoara evenimentul.


meniu nunta

 

Meniu 1

Open bar; Mini pateuri, buseuri diferite; Platouri: sa­lata de vinete, branzeturi asortate (telemea, cas, cascaval afumat, urda), cruditati (rosii, ardei gras, castraveti la gheata)

Asortiment de terine

Gasca, mistret, fazan

Masline cu migdale

Sarmale in foi de vita, servite cu smantana

Mix grill (pui, porc si ciuperci) in crusta de aluat, servit pe pat de cartofi

Salata de castraveti murati

Tortul miresei

Piramida de fructe


meniu nunta

 

Meniul 2

Open bar

Tartina de rosii cu sa­la­ta de vinete; Tarta cu pasta de urda; Canapea de castravete cu branza telemea; Icre de stiuca pe canapea de lamaie; Icre de Manciuria

salau in crusta de alune, servit cu lamaie si buchet de dovlecei

Cotlet de berbecut in crusta de verdeturi, servit cu sos de rozmarin

Medalion de curcan, servit cu sos de fructe

Tortul Miresei

Petit four


meniu nunta

Meniu 3

Open bar

Paine de casa si sare

Terina de ficat de gasca, servita cu sos chutney de ceapa rosie

File de randunica de mare pane, servita cu legume la gratar

Tarta cu masline

Muschi de porc in foietaj, servit cu ciuperci de padure

Miel la protap

Tortul miresei

Prajituri asortate

Inghetata


Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.