Bijuteria potrivita zodiei tale

Bijuteria potrivita zodiei tale

Ce-ti este scris in stele? Studiul astrologiei, inceput de mai bine de 4.000 de ani, continua sa ne starneasca curiozitatea prin misterul in care este invaluit. Afla ce bijuterie te reprezinta cel mai bine si alege talismanul care iti ocroteste zodia.

 

Berbec


Berbecii sunt exuberanti, impulsivi si detesta plictiseala. Insa aceasta stare se poate transforma in intoleranta si nerabdare. De aceea, pentru a atrage iubirea, Berbecilor le este recomandat cuartul roz.

Berbec

Rac

 
Racii sunt protectori, le place sa cladeasca familii si sunt adanc ancorati in traditii. Insa ei se asteapta ca cei din jur sa le plateasca cu aceeasi moneda. Un pandantiv albastru din Lapis Lazuli va arata minunat.

Rac

Taur

 
Cel mai senzual semn zodiacal, Taurul iubeste viata si este atras de natura si bogatie. Insa trebuie sa aiba grija sa nu devina posesiv sau gelos. Ametistul este piatra pe care ar trebui sa o aiba mereu cu el.

 

Taur

Leu


Nativii din zodia Leu vor intotdeauna sa experimenteze, sunt impulsivi si au nevoie de admiratie. Viata este o adevarata drama, in care ei au rolul principal. Pentru ei, cea mai buna piatra este diamantul.

Leu

Gemeni


Binecuvantati cu inteligenta si poetici din fire, Gemenii sunt sarmanti si pot vedea cu usurinta in spatele aparentelor. Piatra care le va aduce dragostea este turmalina, de care cu siguranta vor avea nevoie.

Gemeni

Fecioara

 
Ordonate si meticuloase, Fecioarele sunt creative si vor sa aiba suficient timp pentru a pregati orice demers. Misterioase si discrete, ele cauta intotdeauna sensul vietii. Piatra potrivita: cristalul de cuart.

 

Fecioara

Balanta

 
Balantele sunt firi prietenoase, mereu gata sa te ajute sa iei decizia potrivita si sa echilibreze situatia. Ei sunt cei mai buni prieteni pe care ii poti avea. Piatra potrivita pentru ei este citrinul sau ochiul de tigru.

Balanta

Capricorn


Precaut si rational, Capricornul isi va atinge telul pe care si l-a stabilit, chiar daca o va face cu incetinitorul. Piatra zodiei sale este granatul, care il va ajuta mai ales sa-si mentina sanatatea.

Capricorn

Scorpion
Nativilor acestei zodii le place sa evolueze si sa creeze. In relatii, ei sunt firi senzuale si seducatoare, care vor avea putine legaturi, dar pline de riscuri. Piatra recomandata pentru ei este hematitul.

Scorpion

Varsator
Varsatorii sunt cei mai receptivi, inovatori si creativi din zodiac. Ei sunt buni comunicatori, chiar daca uneori sunt prea visatori. Piatra care va atrage iubirea de partea Varsatorilor este rodonitul.

 

Varsator

Sagetator
Sagetatorul este aventurierul zodiacului. Ii place sa exploreze, uraste rutina si traditiile. Insa isi doreste un loc sigur la care sa se poata intoarce. Rubinul este piatra care il va proteja in aventurile lui.

Sagetator

Pesti

Celor nascuti in zodia Pestilor le place misticul si adora sa isi impartaseasca sentimentele. Este greu pentru ei sa lege relatii de prietenie cu oameni care sunt mai putin spirituali. Piatra potrivita: malahitul.

Pesti

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.