Bijuterii purtand amprenta stilului Kate Middleton

Bijuterii purtand amprenta stilului Kate Middleton

Naturaletea domina galeria preferintelor Ducesei de Cambridge, dovada in acest sens fiind furnizata chiar de bijuteriile purtate de tanara in varsta de 29 de ani cu ocazia ceremoniei de logodna si casatorie intre acesta si Printul William. In randurile de mai jos, va oferim cateva elemente inspirationale pentru o nunta in stil princiar.

 

Accesorii din rezerva regala

 

Aceasta si-a facut aparitia in fata catedralei Westminster Abbey purtand un voal marca Cartier, completat de o diadema apartinand Regina Elisabetei a II-a si simbolizand traditionalul “ceva imprumutat”, aceasta fiind pastrata inca din 1936.

 

Simbol al uniunii dintre cei doi, verighetele pastreaza traditia stabilita la ceremonia de oficiere a casatoriei Reginei, din 1923, potrivit careia acestea trebuie realizate din rezerva speciala de aur a familiei localizata la mina Clogau St. David din Wales, una dintre cele mai bogate din aceasta categorie.

 

Chipul sotiei Printului William a fost incadrat de cercei din diamante placati cu platina si afisand modelul unor stralucitoare flori de stejar cu o ghinda in centru, asemenea diademei.

 

In prezent, celebrele bijuterii sunt expuse la Palatul Buckingham, pana in prezent epuizandu-se peste 125 mii de bilete vandute.

 

Catherine Middleton a colaborat in cadrul brandului Jigsaw cu designerul Claudia Nradby, concepand un colier delicat din coart roz si argint, disponibil in editie limitata.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.