Bijuterii supradimensionate pentru mirese

Bijuterii supradimensionate pentru mirese

Orice mireasa isi doreste un look perfect pentru ziua in care va spune “da”. Rochia pe care o vei purta va ocupa un loc central in cadrul ceremoniei de casatorie, insa pentru a fi completa trebuie accesorizata pe masura. Iar sezonul actual este cat se poate de generos in bijuterii supradimensionate.

 

Anul acesta tendinta a ajuns la maturitate, iar designerii ne ofera posibilitati nelimitate cand vine vorba de astfel de accesorii. Iar efectul va fi unul pe masura, conferind miresei dramatismul dupa care ravneste intr-atat de mult in ziua cea mare.

bijuterii supradimensionate

Tendinta a fost dezvaluita cu ocazia unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea modei – Saptamana Modei de la New York, acolo unde rochiile simple si lipsite de bretele semnate de Anna Barge au fost completate de bijuterii supradimensionate.

anne barge rochii de mireasa

Daca optezi pentru un astfel de accesoriu, ai grija sa iti prinzi parul intr-un coc care sa iti lase umerii dezgoliti. Cat despre stilul acestora, spune un “da” raspicat simplitatii!

accesorii de mireasa

Principalii designeri de bijuterii care au in colectie astfel de accesorii sunt: Keneth Jay Lane, Stella McCartney, Ranjana Khan si St. Erasmus.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.