Bratari pentru mirese in stil grecesc

Bratari pentru mirese in stil grecesc

Desigur ca bratarile pentru o mireasa nu sunt neaparat un must-have, mai ales daca rochia este deja destul de incarcata cu diferite ornamentatii sau daca cerceii ori colierul sunt destul de evidente, astfel incat sa nu mai fie nevoie de altceva. Ideea principala este cu cat mai simplu, cu atat mai elegant si mai rafinat!

Totusi, in cazul in care ai optat pentru o rochie destul de simpla ca decoratii, atunci o bratara este ceva ce trebuie neaparat sa ai.

Ea trebuie neaparat sa fie feminina si delicata.

1

O bratara foarte discreta, subtire si poate cu cateva decoratii fine este o alegere foarte potrivita. O bratara simpla de argint, clasica, fara nici un fel de model, pe care o vei putea purta si in alte circumstante, nu doar la nunta, este o alegere foarte inspirata.

In cazul in care vrei sa fii ceva mai nonconformista si sa iesi mai mult in evidenta prin creativitate, mai ales daca modelul de rochie iti permite, ai putea incerca o bratara pe care sa o porti pe unul dintre brate, cel mai nimerit ar fi pe bratul drept.


1

Verigheta fiind pe mana stanga, iar bratara aparand pe bratul drept sus, se va realiza astfel un contrast placut care va scoate in evidenta pe fiecare dintre aceste doua bijuterii.   

Acest model se preteaza mai ales pentru o rochie cu maneci foarte discrete sau chiar fara maneci. Vei arata astfel ca o adevarata zeita greceasca, ca o adevarata Venus.

2

Cu siguranta vei reinvia lumea antica prin aparitia ta. Foarte romantic ar fi o astfel de bratara in motive florale, lucrata cu multa pricepere care sa urmareasca linia siluetei. Foarte bine s-ar incadra in decor o bratara cu motive grecesti.

La fel de bine merge in acest context si o bratara din material mai putin conventional pentru mirese, mai ales daca ai ales o rochie lejera si mai putin sofisticata, ca de exemplu plasticul sau lemnul. Avand in vedere faptul ca este vorba de o bratara pentru brat orice este posibil, desigur atata vreme cat se incadreaza in tematica generala a nuntii.


3

Desi de obicei nu prea punem in acceasi ecuatie bucata lata de metal ca bratara pentru mirese, de cele mai multe ori constatam ca aceasta nu are nici cea mai mica legatura cu delicatetea rochiei albe de mireasa.

O bratara lata poate avea un farmec aparte, iar bijuteriile supradimensionate se poarta deja de cativa ani.


4

Aceste bijuterii sunt ideale in cazul in care rochia ta are un design simplu si vrei sa oferi tinutei putina stralucire.  

In acest caz, designul este foarte important, pentru ca va iesi destul de mult in evidenta. Poti asadar alege o bratara lata cu un design foarte interesant, cu motive florale sau pur si simplu decorate cu incrustatii de pietre pretioase sau semipretioase.

4

In acest caz, chiar se potriveste de minune o astfel de bratara.

Ai putea opta chiar pentru bratari colorate, in special daca esti o mireasa ceva mai hippie sau pentru o bratara aurie sau macar cu nuante de auriu daca vrei sa fii un pic mai diferita.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.