Brau cu papion sau vesta si lavaliera!

Brau cu papion sau vesta si lavaliera!

Este cat se poate de normal ca un barbat sa isi doreasca sa arate bine oricum si oricand, cu atat mai mult in ziua in care se casatoreste cu femeia iubita.

Atentia la detalii, la accesoriile asortate costumului de mire sunt acum luate din ce in ce mai mult in considerare de catre designeri.

Magazinul Narman vine astfel in intampinarea nevoilor tuturor barbatilor care urmeaza sa-si conduca jumatatile la altar. Printr-o colectie impresionanta de peste 15 modele noi de brau si papion si peste 50 de modele noi de veste si lavaliere, Narman – Cerimonia Uomo, incurajeaza orice barbat sa-si gaseasca propriul stil si propria eleganta.

 

Brau si papion uni (in culori variate, de la negru si pana la lila), cu fir filigranat, cu cristale, cu sisteme de inchidere variate; veste si lavaliere in cele mai variate culori si modele satisfac si cele mai rafinate gusturi!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.