Buchetul de mireasa – simplu e la moda

Buchetul de mireasa – simplu e la moda

La inceput iti doreai unul din clasicii trandafiri albi, insa odata ce ai cumparat rochia de mireasa, se pare ca si buchetul a suferit anumite transformari. Asta nu inseamna ca trebuie sa intri in panica, ci mai degraba incearca sa faci un top al celor mai interesante optiuni.

Spre exemplu, o viitoare mireasa care a optat pentru o rochie de ceremonie simpla, va pastra aceeasi linie si in privinta buchetului.

Buchetul rotund, clasic, din flori albe, spectaculos accesorizat cu fir auriu, este perfect pentru o mireasa mignona sau pentru a pastra linia simpla a intregii nunti.

Astfel de buchete sunt ideale si pentru accesorizarea unor rochii ceva mai elaborate, pentru ca reusesc sa estompeze croiul incarcat si spectaculos al tinutei vestimentare.

Aer original

Daca esti adepta unei nunti campenesti, in aer liber, care nu implica o eleganta iesita din tipare, poti adauga un strop de originalitate, confectionandu-ti singura buchetul. Poti crea un buchet din trandafiri de orice culoare, pastrand aceeasi lungime a cozilor, legandu-le apoi cu o panglica de matase in aceeasi nuanta. Gata in 10 minute, acest buchet va avea un efect garantat, iar tu vei fi admirata pentru felul in care ti-ai organizat cea mai importanta zi din viata.

 

buchet2

Nici pretul unui astfel de accesoriu nu trebuie trecut cu vederea. Cu cat buchetul este mai simplu, cu atat va fi mai ieftin. De asemenea, poti opta pentru flori exotice, scumpe, care ar costa o avere, daca le inglobezi intr-un buchet de dimensiuni mai mari.

Pentru a-ti veni in ajutor, iti propun cateva sfaturi care te pot inspira sa iti creezi singura un buchet original:

1. Poti urmari linia simplitatii, daca alegi mugurii florilor de dimensiuni medii sau mari, cum ar fi spre exemplu lalelele. In acest caz, buchetul trebuie sa fie strans legat, pentru a nu intampina situatii neplacute.

2. Alaturarea aceleasi flori confera eleganta si bun-gust. In functie de tema nuntii tale si preferinte, alege florile astfel incat sa se asorteze cromatic celorlalte elemente.

3. Pastrarea formei rotunde este mai indicata decat buchetul cascada, care este mult mai pretentios. Chiar si in termeni practici cel tip cascada este greu de prins la aruncarea buchetului.

4. Poti lega buchetul cu o panglica din satin, care sa se potriveasca cu rochiile domnisoarelor de onoare. Sau poti folosi orice alt tip de material daca acesta se incadreaza in tema nuntii.

5. Poti avea un buchet spectaculos, daca alegi flori diferite, insa care se incadreaza in aceeasi paleta cromatica.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.