Buchetul pe brat – noutate la moda!

Buchetul pe brat – noutate la moda!

Trebuie sa recunoastem ca pe langa frumusetea si stilul detaliilor nuntii noastre, urmarim si gradul de noutate si nonconformism. Cine poate spune cu mana pe inima ca si-ar dori o nunta perfecta dar care sa semene cu multe altele?

E normal ca fiecare mireasa sa isi doreasca sa fie speciala si sa aiba elemente cheie care sa o ajute in acest sens. In editia de astazi ne-am indreptat atentia spre buchetele de mireasa purtate pe brat.

Motivul pentru care nu sunt alese de cele mai multe mirese este cel al disconfortului la purtare. Insa noi ne-am hotarat sa fim avocatii partii lezate si sa va dovedim ca si buchetele pe brat merita o sansa. Iata de ce:

brat

 

1. Sunt versatile

Chiar daca ti se pare ca nu poti modifica in vreun fel structura buchetului de brat, afla de la noi ca se poate! Daca ai optat pentru un buchet pe care l-ai purtat pe brat in timpul ceremoniei, pentru petrecere poti sa ii tai din coada lunga si sa ramai doar cu florile de baza.

O prietena dibace te va ajuta sa faci schimbarea in scurt timp si s-ar putea ca invitatii sa considere ca ai doua buchete nicidecum unul singur putin consmetizat pentru petrecere.


brat

 

2. Sunt mai generoase

Intr-un buchet de brat poti include mult mai multe flori si fructe decat intr-un buchet pe care il tii in mana. Imagineaza-ti ca in acest tip de buchete poti include ramuri si plante cu o structura inalta, perfecte pentru nuntile de primavara si toamna.

Opteaza pentru culori si texturi variate pentru a avea cu adevarat un buchet cu totul deosebit – sugestia noastra e sa folosesti ramuri de afine sau maces.


brat

 

3. Sunt mult mai usor de realizat

Daca esti o miresica in lupta cu criza financiara poate ca ar fi mai bine sa te gandesti sa iti creezi singura buchetul! Alege flori lungi, leaga-le cu o panglica si poarta-le cu eleganta pe brat.

Pentru buchetele de toamna nu uita sa adaugi flori de sezon  si ramuri cu frunze multicolore, cu siguranta invitatii tai vor fi impresionati iar costul buchetului tau va fi unul foarte mic.


brat

 

4. Sunt mai elegante

Crezi ca ai putea sa scapi de criticile rudelor daca ai aparea la nunta cu un buchet simplu de o singura floare? Cred ca nu! Insa poti sa reusesti asta daca alegi un buchet de brat!

Opteaza pentru flori elegante, orhidee, hibiscum, cale, si aseaza-le intr-un buchet de brat cu prindere in sistem panglica simpla. Chiar daca vei avea un buchet usor de realizat impactul va fi unul mai mare decat te astepti.


brat

 

5. Sunt mai atent decorate

Intr-un buchet de brat poti include mai multe accesorii si detalii pe care intr-un buchet normal nu ai avea cum. De exemplu poti sa creezi efecte multiple utilizand siraguri de perla si dantela cu broderii complexe.

De asemenea poti opta pentru decoruri speciale realizate din frunze si ierburi tropicale pentru a avea un buchet deosebit.


brat


6. Sunt mai simple

Daca ai o rochie extrem de bogata sau bijuterii care stii ca vor atrage atentia tuturor, atunci ar fi bine sa optezi pentru un buchet simplu – iar un buchet pe brat este exact ceea ce iti trebuie.

Preferatul nostru ramane buchetul simplu de lalele perfect pentru o mireasa care alege sa spuna DA intr-o zi insorita de primavara

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.