Cadouri clasice pentru miri

Cadouri clasice pentru miri

Nunta prietenilor tai se apropie cu pasi rapizi si tu inca nu stii ce cadou sa le cumperi. Ideal Mariaj ti-a facut o lista cu daruri potrivite pentru orice cuplu la inceput de drum.

 

Idei pentru bucatarie

Un aparat de bucatarie este considerat o idee foarte buna, mai ales daca noii insuratei adora sa gateasca. De
asemenea, un curs de gatit poate fi foarte apreciat de catre viitori miri.

Idei pentru dormitor

Daca cei doi au un apartament nou, tocmai bun de decorat un cadou pentru impodobirea dormitorului va fi binevenit.
De la setul de lenjerie pentru pat pana la pernutele pentru decorul patului, un cadou pentru decorarea dormitorului va fi ideal.

Idei pentru decorul peretilor

Pe langa decorul dormitorului, miri vor dori sa isi decoreze si restul casei. Rame, decor pentru pereti sau rafturi detasabile sunt cadouri clasice, dar simple si agreabile.

Idei pentru luna de miere

Dupa nunta vine luna de miere, pe care nu toata lumea o ia in considerare cand se gandeste la cadoul de nunta. Nimic nu este mai frumos decat sa ii ajuti pe miri in orice mod posibil. Poti sa-i surprizi daca suni inainte la hotel si sa le organizeze o surpriza in camera sau poti sa le oferi un certificat pentru cursuri de calarit, sporturi extreme sau orice alta activitata amuzanta pe care ar putea sa o desfasoare in timpul lunii de miere.

Idei pentru cadouri personalizate

Daca prietena ta este genul de mireasa care prefera cadourile personalizate poti sa o surprinzi placut prin servetele imprimate cu noul nume al mirilor sau o rama cu o fotografie cu cei doi intr-un moment fericit. De la sticle de vin personalizate la orice le-ar putea reaminti de povestea iubirii lor, un cadou personalizat va fi o amintire placuta pentru cei doi miri.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.