Carmen Trandafir s-a casatorit

Carmen Trandafir s-a casatorit

Dupa o relatie de sase ani, Carmen Trandafir si Emil Gradinescu si-au unit destinele, duminica, la Biserica Alba din Bucuresti.

Cunoscuti pentru relatia discreta pe care o au, cantareata pop si comentatorul sportiv au avut parte de o ceremonie restransa, la care au participat doar membrii familiei si cativa prieteni apropiati. Nasi cuplului au fost Vlad Enachescu si sotia sa, Daniela, iar la eveniment au participat mai multi colegi de televiziune ai mirelui, printre care Virgil Iantu, Cosmin Cernat sau Dumitru Graur.


Carmen a purtat o rochie superba, cu maneci transparente brodate cu dantela, decolteu simplu si un voal lung, de asemenea cantareata a ales sa nu poarte nicio bijuterie. Mireasa a avut parte de ajutor de la domnisoarele de onoare, cateva fetite adorabile, imbracate in rochite albe, care au ajutat-o inainte sa intre in biserica cu buchetul de flori.


Petrecerea de dupa ceremonia de nunta va avea loc la Centrul de Evenimente Ambasad`Or din Otopeni si au fost invitate 100 de persoane, prieteni si membrii familiei.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.