Carrie Underwood si Mike Fisher

Carrie Underwood si Mike Fisher

Cei doi s-au casatorit pe 10 iulie 2010, in fata a 250 de invitati, la Ritz Carlton Lodge. Mireasa a pasit spre altar pe petale albe de trandafiri, in timp ce un cor le canta marsul nuptial.

carrie underwood


Carrie a purtat o rochie din dantela Chantilly, realizata de Monique Lhuillier si o tiara cu diamante de 40 de carate, primit in dar de la mirele ei.

Fetita cu florile si purtatorul inelului au fost acompaniati de cainele cantaretei, Ace, care a purtat un frac roz cu cristale Swarovski. Cuplul si-a rostit juramintele sub un mesteacan, de care erau atarnate elemente de decor din trandafiri.


carrie underwood


Verighetele au fost o creatie Johnathan Arndt. Receptia a avut loc intr-o sala de bal decorata cu 5000 de cristale si corpuri de iluminat roz.

Numerele meselor au fost pictate pe pucuri de hochei, iar servetelele aveau forma de frac si sclipiri de cristale.


carrie underwood


Oaspetii s-au infruptat din sushi si acadele de risotto, inainte ca cina cu patru feluri sa fie servita. Desertul a fost un turn din briose glazurate, facut chiar de catre una dintre domnisoarele de onoare, Ivey Childers.

Mireasa s-a schimbat intr-o rochie de cocktail fara bretele, semnata de aceeasi Monique Lhuillier, imediat ce s-a dat drumul la petrecere. Ea si-a surprins mirele cand a cantat live piesa “Love Never Fails”, a cantaretului de muzica crestina, Brandon Heath. Aceasta a fost coloana sonora a primului lor dans in calitate de sot si sotie.


carrie underwood

 

Mai tarziu in noapte, un Dj a preluat controlul, animand atmosfera cu un mix de country si pop.

Mike si Carrie si-au petrecut luna de miere in Tahiti, la Le Taha’a Island Resort and Spa.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.