Cartea invitatilor

Cartea invitatilor


Cartea pentru invitatii este un obicei imprumutat de la prietenii americani. Aceasta traditie care consta in alcatuirea unei carti unde invitatii la nunta pot scrie urari de bine pentru tinerii casatoriti. In cazul in care nu ai auzit de acest obicei, Ideal Mariaj iti ofera cateva idei pentru a pune in aplicare acest obicei.

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Carticica pe masa – poti pune micul carnetel pe masa, langa tacamuri. Carnetelul trebuie sa fie cat mai frumos colorat si atractiv, incearca o culoarea folosita in tema nuntii.

 

Cartea

 

2. Bolul de la intrare – la intrare in locatia aleasa poti plasa un bol de sticla unde invitatii pot pune urarile scrise in prealabil pe foile lasate pe masa. Incearca sa aranjezi o masa separata pentru bol pentru a fi usor vizibil, dar si dragut aranjat.

 

Cartea

 

3. Cartea cu plicuri – poti folosi o carte mai groasa ca latime, unde poti lipi mici pliculete unde invitatii pot introduce toate urarile de bine.


Cartea

 

4. Masina de scris clasica – daca iti plac lucrurile vintage, plaseaza in locatie o masina de scris clasica. Invitatii se vor distra copios in momentul in care vor scrie la masina, iar tu vei putea indosaria si aranja toate urarile invitatiilor tai.


Cartea


5. Copacul urarilor – este o carte de urari mai speciala, intr-un copac din interiorul locatiei poti pune plicuri mici pe care oaspetii le vor folosi pentru a scrie.


Cartea


6. Albumul simplu – cumpara din comert un caiet foarte mare si lat. Lipeste fotografii haioase din timpul pregatirilor pentru nunta si cu prietenii invitati la nunta, cu siguranta se vor amuza in momentul in care vor scrie in el.


Cartea


7. Cutia postala – plasata la intrare in locatie va fi folosita de invitati pentru a va livra urarile de bine. La sfarsitul petrecerii, te vei duce sa vezi ce ti-a livrat “postasul”.

 

Cartea

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.