Castiga 15 sedinte de bronzare organica de la Keiko!

Castiga 15 sedinte de bronzare organica de la Keiko!

Participa la concurs in perioada 2-30 noiembrie si castiga 15 gift carduri Keiko, fiecare valorand 1 sedinta de bronzare organica.

Descopera alaturi de echipa Keiko cum poti obtine un bronz intens, uniform, in doar 5 minute. Pe baza de DHA, bronzarea organica este naturala si nu afecteaza pielea.

Despre Keiko

Salonul de remodelare corporala din Bucuresti Keiko Slim Spa: ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, tratament anticelulitic, antivergeturi, lifting facial nechirurgical, tratament antirid, impachetari anticelulitice si multe altele.

Afla mai multe pe keiko.ro

 

1

 

PREMII:

15 gift card-uri, fiecare constand intr-o sedinta de bronzare organica.

REGULAMENT:

Intra pe forumul idealmariaj.ro, creaza-ti cont si spune-ne “De ce ai vrea sa beneficiezi de o sedinta de bronzare organica?”.

Concursul se desfasoara in perioada 2-30 noiembrie 2010.

Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site-ul idealmariaj.ro Daca te afli printre castigatoare, vei fi contactata ulterior de echipa IdealMariaj.ro si vei fi instiintata de modalitatea prin care vei intra in posesia premiului.

Daca in termen de 14 zile calendaristice de la instiintare nu iti vei revendica premiul, il vom acorda altcuiva in urma unei noi selectii.

Succes!

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.