Castiga 2 pachete de infrumusetare oferite de Stiletto Beauty Center!

Castiga 2 pachete de infrumusetare oferite de Stiletto Beauty Center!

Participa la concurs in perioada 11 august – 3 septembrie 2010 si poti castiga unul dintre cele 2 pachete de infrumusetare – tuns, vopsit, coafat, machiat – oferite de Stiletto Beauty Center si IdealMariaj.ro.

Stiletto Beauty este un concept in care se regasesc armonios imbinate frumusetea si buna dispozitie, sanatatea si rasfatul, estetica si vitalitatea.

Frumusetea adevarata vine din interiorul nostru, iar noi trebuie sa ne imbogatim pornind din interior spre exterior. Stiletto Beauty ofera acea oaza de relaxare si confort pentru ca oricine sa se poata regasi pe sine intr-o lume urbanizata! Plasat intr-o zona centrala, in Cotroceni, Stiletto devine accesibil oricui. De asemenea, serviciile impecabile si produsele calitative se gasesc la preturi foarte atragatoare.

 

salon

 

Specialistii in frumusete Stiletto ofera tratamente adaptate fiecarei persoane si acorda consultanta pentru orice nevoie a clientului. Astfel, daca ai un eveniment important (precum nunta ta) si nu numai, este recomandat sa iti ingrijesti tenul din timp pentru a avea cele mai bune rezultate si sa fii chiar “Mireasa” la ceremonia ta.

Salonul Stiletto contine si servicii complete de hairstyling (spalat, tratamente si masti, vopsit, tuns, stilizat, coafat), make-up profesionist si ingrijirea unghiilor (manichiura, pedichiura atat clasica, cat si SPA). Servicii complete pentru ca o mireasa, o domnisoara de onoare sau chiar mirele sa se simta stralucitori in ziua memorabila!

Ingrijirea noastra a devenit esentiala si ne sprijina in procesul de definire a imaginii fiecarei persoane. Stiletto Beauty Center este alaturi de tine in pasul tau catre frumusete!

Afla mai multe pe site-ul www.stilettobeauty.ro sau fa o rezervare la orice serviciu doresti.


salon

PREMII:

2 pachete de infrumusetare – tuns, vopsit, coafat, machiat

REGULAMENT:

Intra pe forumul idealmariaj.ro, creaza-ti cont si spune-ne “Cum te-ar ajuta un nou look in viata sociala?”.

Concursul se desfasoara in perioada 11 august – 3 septembrie 2010.

Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site-ul idealmariaj.ro. Daca te afli printre castigatoare, vei fi contactata ulterior de echipa IdealMariaj.ro si vei fi instiintata de modalitatea prin care vei intra in posesia premiului.

Daca in termen de 14 zile calendaristice de la instiintare nu iti vei revendica premiul, il vom acorda altcuiva in urma unei noi selectii.

Succes!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.