Castiga o luna de miere de vis!

Castiga o luna de miere de vis!

Visezi la o luna de miere de vis sau un sejur romantic?

Daca raspunsul tau este da, dar bugetul reprezinta o problema, InZonaTa si IdealMariaj iti ofera solutia pentru un concediu de vis! Foloseste codul 1002 si intra in concurs pentru a castiga o luna de miere de vis sau un sejur romantic alaturi de persoana iubita!

Participa acum la concurs cu CODUL 1002!

Doresti un tur prin orasele europene Londra, Milano, Paris, Roma… sau visezi la o vacanta exotica? Poate visezi sa te relaxezi pe o plaja pustie alaturi de alesul inimii tale? Sau preferi cateva zile de rasfat regal intr-un castel din Scotia? InZonaTa si Ideal Mariaj va ofera sansa sa castigati 800 EURO pentru a va bucura de o escapada in doi.

 

Concurs cod

 

Concursul se desfasoara pe pagina www.InZonaTa.ro/IdealMariaj, iar pentru a intra in cursa pentru marele premiu trebuie doar sa completati un formular si sa introduceti codul 1002.

Premiul concursului consta intr-un voucher de calatorii in valoare de 800 de Euro cu valabilitate pana la finalul anului. Castigatorul il poate folosi pentru a-si planifica luna de miere sau pur si simplu o vacanta romantica, inainte sau dupa nunta!

 

Concurs cod

 

Fericitul castigator este IONESCU MARIAN! Felicitari si asteptam in continuare toti participantii si la alte concursuri cu premii-surpriza!

 

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.