Castiga-ti petrecerea burlacitelor oferita de Club Essenza si Ideal Mariaj!

Castiga-ti petrecerea burlacitelor oferita de Club Essenza si Ideal Mariaj!

Participa la concurs in perioada 29 iunie – 1 august 2010 si poti castiga una dintre cele 2 petreceri pentru burlacite oferite de Club Essenza si IdealMariaj.ro

Iti punem la dispozitie gratuit locatia cu toate facilitatile: barman, dj, karaoke, lumini si multe altele. Tu nu vei achita decat consumatia.


Despre locatie

Essenza ofera de 6 ani servicii premium in domeniul sau de activitate. An de an, au fost preocupati de crestere si inovare, calitate si exigenta, creativitate si grija fata de client. S-au adaptat pietei, au adaugat essentze speciale ofertelor, si-au rasplatit clientii fideli si partenerii.

Cafeneaua de la parter, ultima essenza adaugata clubului are o capacitate de 60 de locuri, o atmosfera calda, dj, karaoke, narghilea, cu preparate italienesti si delicioasele mancaruri romanesti.


cafenea

Cafeneaua va asteapta, cu o bautura racoritoare si un personal prietenos, precum si cu un discount de 25% la toate produsele de la bar (exceptand bucataria), pentru toti clientii clubului.

Essenza organizeaza aici si petreceri private: zile de nastere, onomastice, diverse evenimente corporate mai restranse. Oferte noi, cadouri, surprize, momente deosebite te asteapta la Club Essenza.

Te invitam sa accesezi regulat website-ul Essenza: www.essenzaclub.ro pentru a afla noutatile si, nu in ultimul rand, te invitam sa ii vizitezi, pentru a patrunde si fizic in atmosfera Essenza.


cafenea

 

Premiul oferit

Participa la concurs si poti castiga 2 vouchere pentru petrecerea burlacitelor. Voucherul include costul locatiei cu toate facilitatile (barman, dj, karaoke, lumini club).

Tu vei achita doar consumatia de la bar. Clubul va fi inchis pentru tine si prietenele tale sau prietenii tai.

Desfasurarea concursului

Intra pe forumul idealmariaj.ro, creaza-ti un cont si spune-ne “
Unde se afla Club Essenza?“, care este data nuntii tale si data la care ai vrea sa aiba loc petrecerea.

Concursul se desfasoara in perioada 29 iunie – 1 august 2010.

Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site-ul idealmariaj.ro Daca te afli printre castigatoare, vei fi contactata ulterior de echipa IdealMariaj.ro si vei fi instiintata de modalitatea prin care vei intra in posesia premiului.

Daca in termen de 14 zile calendaristice de la instiintare nu iti vei revendica premiul, il vom acorda altcuiva in urma unei noi selectii.

Succes!

 

———————————-

Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.