Castiga un zambet de neuitat

Castiga un zambet de neuitat

Ce poate fi mai important decat un zambet frumos, care sa reflecte bucuria din ziua nuntii? Pentru a nu avea emotii si in aceasta privinta, Ideal Mariaj si Royal Dental iti vin in ajutor.

Castiga un pachet constand intr-o consultatie, detartraj si periaj profesionale si airflow, in valoare de 470 de lei! Intra pe forumul Ideal Mariaj si raspunde la intrebarea “La ce clinica iti poti realiza un zambet precum celor al vedetelor de la Hollywood?”

Data limita de participare este 23 martie 2011. Castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti.

Un moment de rasfat la dentist

Echipa Royal Dental, formata din medici specializati romani si straini, ofera cele mai performante si de lunga durata tratamente intr-o atmosfera relaxanta, de exemplu, in timp ce dintii tai se albesc poti urmari emisiunea TV preferata sau afla ultimele tendinte in moda.

Te vei simti rasfatat de catre personalul clinicii Royal Dental, iar atmosfera primitoare si mobilierul modern cu influente damaschine te vor binedispune imediat, simtindu-te chiar ca o regina. Tehnologia ultraperformanta si echipa de medici specializati constituie garantia unor servicii stomatologice impecabile si de lunga durata.
Zambetul frumos si sanatos este cheia catre o nunta memorabila!    Succes!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.