Caviar, trufe si somon
Nunta la inaltime poate fi definita ca o nunta de mare anvergura, o nunta la care toate preparatele sunt puse in valoare pe langa celelalte amanunte esentiale. Meniul trebuie sa fie in concordanta cu vestimentatia, cu aranjarea salonului, cu invitatiile, pe scurt cu intreaga ceremonie. Indrazneste sa alegi feluri de mancare sofisticate! Cu siguranta se vor dovedi extrem de gustoase. Dovada: fa o degustare inainte de toate.
Meniurile la inaltime sunt variate, astfel se poate alege o nunta in stil medieval, unde elementul principal apartine spatiului in care aceasta se desfasoara, de la care nu trebuie sa lipseasca cavalerii ecvestrii. La fel de bine se poate face o nunta intr-un stil foarte modern, cu cele mai exclusiviste feluri de mancare. O nunta la inaltime poate fi chiar una in care oficierea are loc intr-un avion, iar aici as sugera ca, dupa oficiere, invitatii sa fie serviti cu tartine cu icre negre si sampanie de cea mai buna calitate.
Totodata, cele mai scumpe carnuri sunt cele de vanta. Sosurile ce le acompaniaza sunt renumite pentru asocierea ingredientelor. Si dulciurile sunt esentiale: completeaza desertul cu ele.
Variantele sunt multiple, insa meniul trebuie ales cu grija. Asadar, toate componentele vor avea eleganta si gustul armoniei perfecte. Open-bar-ul trebuie sa cuprinda o varietate de bauturi fine si scumpe.
Meniu 1
Open Bar
Gustare: Terina din ficat de gasca si limba de rata servita cu gelatina de prune
Fel intermediar: File de ton rosu la gratar, servit cu sos de macris si lamaie, insotit de sparanghel verde la gratar si noiset de morcovi
Fel principal: Medalion de caprioara, servit cu buchet din ciuperci de padure si sos de coacaze negre
Potarniche umpluta, servita pe un pat de piure de cartofi cu trufe albe.
Fructe, prajituri, tortul miresei
Meniu 2
Open Bar
Gustare: Canapele de icre negre, rosii si pastrav
Terina de somon
Rulouri de biban umplute cu spanac
Fel intermediar: Tournedos din muschi de vita, servit cu o garnitura de piure de mazare si ciuperci
Fel principal: Rulada de iepure cu smochine, servita cu sos de afine si buchet din fruncte de padure
Medalion din muschi de porc, servit cu rondele de morcovi si cartofi caramelizati
Fructe, branzeturi frantuzesti, prajituri, tortul miresei
Meniu 3
Open Bar
Gustare: Rulou de somon afumat cu icre negre
Galantina de ton rosu
Tartine cu icre de Manciuria, servite cu gelatina de vin
Coquille Saint-Jacques la gratar, servite cu sos de lamaie si salate
Fel intermediar: File de chefal rumenit, servit cu anchinare si mazare chinezeasca
Fel principal: Muschi de vita umplut cu ciuperci preparat la gratar, servit cu sos de fructe si buchetier de legume
Fructe, branzeturi frantuzesti, prajituri, tortul miresei
There are no comments