Cea mai asteptata rochie de mireasa

Cea mai asteptata rochie de mireasa

Cea mai asteptata mireasa a anului nu a dezamagit publicul care o urmarea cu sufletulla gura, rochia ei incorporand toate elementele pe care ar trebuie sa le aiba cea a unei posibile viitoare conducatoare a Marii Britanii.

rochia lui kate middleton

La fel ca si regina Victoria, Kate a ales sa promoveze talentul local, folosind materiale si designeri “made in UK”. In ceea ce priveste desingul rochiei ei de mireasa semnata de Sarah Burton de la Alexander McQueen, gratioasa creatie si-a luatinspiratia din modernismul celei purtate de printesa Margaret, in 1960, dar si din stilul romantic al lui Grace Kelly.


rochia lui kate middleton

Rochia de mireasa a proaspat numitei ducese de Cambridge a fost de o simplitate somptuoasa. Ea a purtat un corset in stil victorian, strans in talie, peste care a purtat dantela, care ii acoperea bratele si gatul. Dantela Cluny din care a fost creata rochia lui Kate a fost realizata manual, in stilul traditional Carrickmacross, care isi are originile in Irlanda anilor 1820, si a fost amestecata cu dantela frantuzeasca Chantilly.


rochia lui kate middleton


Rochia de mireasa a fost facuta din gazar de satin alb si ivoire, folosind matriale englezesti cautate special de catre Sarah Burton. Ea a avut o fusta cu volum, care se deschidea asemenea unei flori si avea o trena scurta, masurand aproximativ trei metri. Voalul a fost facut din straturi de tule de matase ivoire, iar pantofii din satin ivoire.


rochie de mireasa kate middleton

Designerul a incercat sa fuga de ochii curiosi ai presei cu o zi inainte de nunta, cand Kate a avut ultima proba a rochie. Insa a fost alaturi de mireasa pana in ultimul moment, asigurandu-se ca totul este la locul potrivit. Ea a ajutat si la aranjarea trenei si a voalului, in timp ce urca in masina ce urma sa o duca spre biserica, dar si atunci cand a coborat, pentru ca toate fotografiile sa iasa perfect.

rochia lui kate middleton

Voalul a fost tinut la locul lui cu ajutorul unei tiare Cartier, imprumutata de insasi regina Elizabeta. Facuta in 1936, ea i-a fost daruita reginei de catre mama ei, atunci cand a implinit 18 ani. Cerceii, in forma unei frunze de stejar si cu diamant in centru, au fost inspirati de catre noile insemne ale familiei Middleton si au fost creati de Robinson Pelham.


rochie de mireasa kate middleton

Buchetul a fost un adevarat mesaj de dragoste, creat de Shane Connolly. El a fost facut din lacramioare (insemnand intoarcerea fericirii), garofite de gradina (care in engleza poarta numele “Sweet William”), zambile (pentru o dragoste care rezista), iedera (pentru fidelitate) si mirt (traditie inceputa de regina Victoria).


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.