Cele mai frumoase rochii de mireasă purtate de vedete

Cele mai frumoase rochii de mireasă purtate de vedete

Cele mai frumoase rochii de mireasă purtate de vedete care au marcat, într-un fel sau altul, istoria. Vom prezenta câteva modele de rochii care au surprins ochiul, care au marcat lumea modei și care au stârnit, în medie, doar comentarii pozitive.

 

Care sunt cele mai frumoase rochii de mireasă purtate de vedete? Această întrebare ne antrenează în lungi căutări, însă considerăm că 3 rochii care au rămas peste timp sunt demne de amintit.

 

1. Rochia de mireasă a prințesei Diana:

 

Mărimea contează? Se pare că pentru prințesa Diana da. Alegerea făcută de aceasta în legătură cu rochia de nuntă a constituit,de fapt, orientarea către o rochie uriașă, o rochie de bal. Pentru o prințesă acea rochie a reprezentat obiectivarea tuturor visurilor. Acum, haideți să ne imaginăm împreună o rochie de un alb impecabil, cu mâneci bufante și o trena care trimitea spre infinit.

 

 

Alăturarea mai multor materiale a condus la rezultatul grandios. Aproape 10.000 de perle au stralucit alături de Diana în cea mai importantă zi din viața sa.

 

 

2. Rochia de mireasăa Katiei Holmes:

 

Îndrăzneață, aceasta a optat pentru un model care lăsa umerii la vedere. Cristalele Swarovski au completat această ținută impecabilă, dantela a maximalizat efectul, iar trena – atât de lungă –  parcă era scoasă din basme. Și pentru că există un element pe care nici o mireasă nu îl uită, Katie Holmes a ales să poarte un voal lung care a adăugat eleganță și stil.

 

Vezi pe mireasa-perfecta.ro mai multe modele de rochii de mireasa.

 

 

3. Rochia de mireasă a Aliciei Keys:

 

Renumita cântăreață a consultat specialiștii în materie de rochii de mireasă și a reușit să ajungă la un rezultat deosebit. Formele ei au fost fericite purtând o rochie în stil grecesc. Care este scopul acestui model de rochie? Se dorește transformarea femeii care o poartă într-o adevărată zeiță din Olimp. Zis și făcut. Alicia Keys a surprins prin apariția ei inedită, pe care sigur nu o putem lăsa deoparte. Aceasta nu a ales cristale Swarovski, or accesoriul ce l-a folosit în păr a transformat totul într-o plăcere vizuală. Bijuteria purtată a dat eleganță cântăreței. Nu în ultimul rând, buchetul de flori ales pentru tânăra mireasă, părea perfect încadrat în tabloul antic ce dorea a fi compus, valorificat.

 

Vedetele ne-au arătat că bunul gust se amestecă cu albul imaculat al unei rochii de mireasă. Având aceste două elemente, la care se adaugă un accesoriu de neuitat, ori un zâmbet minunat, rochia de mireasă devine isorie. Cu siguranță, există foarte multe alte vedete care au surprins prin apariția lor la nuntă, or acestea alese și prezentate sunt modele diferite care pot reprezenta o categorie întreagă.

 

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.