Cele mai populare decoruri de nunta

Cele mai populare decoruri de nunta

Huse, aranjamente de masa, spatiu alocat ringului de dans… doar acestea definesc un decor? Agentia Bon Mariage iti prezinta solutii atat pentru decorurile clasice, cat si pentru cele cu adevarat unice.

Care sunt decorurile cele mai solicitate de catre clientii romani?

In Romania ultimilor ani, decorurile de nunta sunt preponderent florale si, in functie de tema aleasa, asortate cu diverse motive: fluturi, acvarii cu pesti, fantani arteziene de interior si de exterior. Din acest punct de vedere, creatia este nemarginita.

Care sunt tematicile cele mai populare?

Cum orice domnisoara a visat ca la nunta ei sa fie printesa, majoritatea nuntilor din zilele noastre au fastul nuntilor regale, de basm. Cei doi miri pot deveni in mod practic asemeni capetelor incoronate, gratie vestimentatiei, decorului si atmosferei create de catre organizatori.

Ce elemente de decor folositi pentru acestea?

Decorul nuntilor clasice, din perspectiva celor prezentate mai sus, se refera la aranjamente florale pretioase, decoratiuni cu lumanari, flambouri, torturi supraetajate, aranjamente pentru mese si scaune din materiale gen organza, vesela si tacamuri bine lustruite, torte, jocuri de artificii si atentie pentru detalii pe toata durata ceremoniei.

Ce fel de decoruri recomandati pentru perioada de toamna?

Sigur ca nu putem refuza o nunta acvatica nici macar in octombrie. Cu toate acestea, atunci cand ni se cere mai mult decat un sfat, optam pentru decorurile stil palat – acolo unde se poate muta si adapta fastul nuntilor in aer liber. Tot acolo, culorile vii sunt inlocuite cu cele tari sau, dimpotriva, cu tonurile calde in acord cu atmosfera care sugereaza toamna in sufletele noastre.

al11

Dar pentru cele din perioada Sarbatorilor, respectiv nuntile de Revelion?

Pentru toate cuplurile, data nuntii este incarcata de semnificatii. Decorul recomandat in perioada Sarbatorilor tine cont atat de anumite motive – brad de Craciun, globuri, luminite si multe, multe artificii – cat si de cele nuptiale – flori, marturii, aranjamente pentru masa festiva, meniu.

Enumerati un top 5 al restaurantelor, salilor cel mai usor de decorat. Si care sunt cele mai greu de decorat?

De departe locurile cel mai usor de decorat sunt cele in aer liber, anume corturi de mari dimensiuni. Aici, poti da frau liber imaginatiei in functie de viziunea fiecaruia. La celalalt pol se afla cladirile de patrimoniu, unde cea mai nesemnificativa piesa de mobilier sau arhitecturala este in sine indexata intr-un catalog de patrimoniu si trebuie tratata ca atare. In acest ultim caz, sala in sine reprezinta decorul pentru nunta.

Intre ce costuri de incadreaza bugetul unui decor?

Nuntile nu au bugete fixe, ci doar limite de buget. Singurul lucru pe care il poate spune orice profesionist din domeniu este ca totul incepe de la cateva sute de euro si poate ajunge la mii de euro.

Care sunt tendintele internationale in materie de decoratiuni pentru acest sezon?

Flori, flori si iar flori. Si pentru ca tot nu sunt suficiente, o multime de elemente decorative inedite – boluri cu pesti exotici, fluturasi vii sau vestimentatii tematice pentru host si hostess.

Care sunt culorile ce se potrivesc oricarei tematici alese?

Auriul si albul sau nuantele de bej se potrivesc oricarui decor, reprezentand adevarate solutii salvatoare pentru cei care au prea putin timp sa ia o decizie, pentru cei ce isi doresc din start un astfel de decor sau pentru cei care vor pur si simplu un decor clasic.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.