Cele mai scumpe invitatii de nunta

Cele mai scumpe invitatii de nunta

Alegerea invitatiilor poate avea demersuri mai grele decat credeai. Invitatia da tonul nuntii, de aceea trebuie sa te asiguri ca ai optat pentru cea mai potrivita varianta. Iar alegerea ta nu trebuie sa se rezume numai la infatisarea acesteia, ci si la continutul ei. Iar o invitatie scumpa este dovada unei nunti cu adevarat laborioase si de neuitat. Iata cateva lucruri pe care cu siguranta nu le stiai despre cat pot sa valoreze acestea si totodata cateva trucuri despre cum poti sa dai impresia unei invitatii scumpe, dar care sa se incadreze intr-un buget redus.

In cazul in care nu aflasei statistica privind media sumei rezervate pentru o nunta in strainatate, ti-o spunem noi: 30.000 de dolari sunt dispusi oamenii sa dea pentru acest eveniment. De altfel, acest sondaj se refera la nuntile obisnuite, de toate zilele… Dar cum ar fi sa acorzi o atentie atat de deosebita celei mai importante zile din viata ta, incat sa nu ai nici o limita privind bugetul alocat, iar in final sa citesti sapte zerouri la costuri totale?

Cea mai scumpa nunta

Iata, cea mai scumpa nunta din istorie poarta numele lui Lakshmi Mittal, care este a treia persoana de pe lista celor mai bogati oameni din lume. Nunta fiicei lui, Vanisha, care a avut loc in 2004, a reprezentat un eveniment de o mare anvergura. Iar primul semn care a dus cu gandul la acest lucru a fost chiar invitatia de nunta!

Invitatiile familiei Mittal n-au fost doar niste simple carduri de carton… Fiecare dintre acestea a inclus 20 de pagini inscriptionate cu versuri scrise chiar de membrii familiei. Ceea ce a facut cu adevarat distinctia fata de alte invitatii a fost faptul ca toate filele erau inramate in argint. Iar nuntasii n-au fost „decat” in numar de 1.200! Nu incerca sa faci calculul acestora, deoarece depaseste orice asteptari… Gandeste-te doar ca suma totala a intregului eveniment s-a ridicat la 70 de milioane de dolari.

Iar celebrarea momentului nu s-a oprit aici. De fapt, nici a doua zi. Ci de abia dupa cinci zile… In acest timp, cuplul a interpretat un scenariu al curtarii Vanishei, scris chiar de Javed Akhtar, un mare nume al Bollywood-ului. De altfel, si de muzica si coregrafie au avut grija profesionisti din industrie. Cat despre ceremonia propriu-zisa, aceasta a avut loc in Franta, in Palatul de la Versailles. Apoi, nunta a continuat sa se desfasoare in Turnul Eiffel.

Revenind la zilele noastre, trucul unei invitatii de nunta perfecte consta in aspectul ei de-a intregul. Iar potrivirea acesteia cu tema evenimentului este unul dintre cele mai importante lucrurile de luat in calcul. De exemplu, daca ai o nunta traditionala, invitatia indicata ar fi cat mai simpla, preferabil de culoare ivoire. In schimb, daca te-ai decis sa-ti organizezi nunta intr-un stil casual, invitatiile colorate s-ar potrivi perfect temei.

Rafinament – buget mai mare

Bineinteles ca invitatiile imprimate pe panza sunt mai scumpe decat cele pe hartie obisnuita. Insa primele reflecta cu adevarat rafinament, lucru dorit pentru orice fel de invitatie de nunta. Asadar, daca ti-ai propus sa faci ceva cu adevarat special, mizeaza pe prima varianta pentru un efect spectaculos garantat cu siguranta.

Printarea invitatiilor se poate face in doua moduri: gravat sau termografic. Aceasta diferenta va avea un impact foarte mare asupra bugetului tau. Desi amandoua arata asemanator, gravarea presupune un proces mai indelungat si totodata costuri mai ridicate. Deosebirea consta in faptul ca varianta invitatiilor imprimate pe hartie termografica nu presupune si gravarea in relief a acestora.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.