Cinci trucuri de la foste mirese

Cinci trucuri de la foste mirese

Cea mai adecvata modalitate de a evita regretele asociate serii marelui “da” este solicitarea sfaturilor celor care au facut deja acest pas, asa ca in randurile de mai jos va prezentam cateva dintre acestea.

 

Inchiriati serviciile unui cameraman si ale unui fotograf!

Momentele speciale trebuie imortalizate, astfel ca fotografiile si capturile video sunt doua dintre elementele care nu ar trebui sa lipseasca din peisajul niciunei nunti. In alegerea fotografului pentru ziua cea mare, va recomandam sa acordati o atentie sporita portofoliului acestuia, judecand dupa acele imagini care ilustreaza o copie a propriului stil.

Gasiti un numitor comun intre timpul petrecut pe ringul de dans si cel acordat oaspetilor!

Unele mirese marturisesc ca, in incercarea de a se simti bine la propria nunta, au neglijat invitatii din cadrul sau, astfel ca moderatia devine cheia succesului si in aceasta situatie.

Alegeti-va domnisoarele de onoare cu intelepciune!

Ziua nuntii este un prilej pentru a fi inconjurat de energie pozitiva, asa ca cel mai bine ar fi sa includeti pe lista invitatilor doar prietenii si apropiati, care va vor face sa va simtiti confortabil cand vine vorba de delegarea sarcinilor.

Trusa de machiaj la indemana si servicii profesionale de make-up

In frenezia din ziua cea mare, multe mirese uita de trusa de machiaj care ar trebui sa insoteasca orice tanara. Cereti make-up artistului dumneavoastra sa va retuseze machiajul inaintea receptiei de nunta.

Petreceti ceva timp singure inaintea nuntii!

Nu ii dezvaluiti viitorului sot nimic privitor la aspectul rochiei de mireasa, surprinzandu-l in cadrul ceremoniei de oficiere a casatoriei. Rezervati un moment pentru dumneavoastra, departe de restul invitatilor, asigurandu-va ca veti aparea in poze alaturi de sotul dumneavoastra.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.