Clipa alchimica – Programe de educatie pentru viata (IV)

Modulele de educatie pentru viata ajuta oamenii in dezvoltarea abilitatilor personale si interpersonale (comunicare, relationare, inteligenta emotionala), in cresterea stimei de sine si a autoconstientizarii, in gestionarea comportamentului si reducerea stresului, in dezvoltarea capacitatilor cognitive prin stimularea atentiei, imaginatiei si a gandirii.

 

4. Cuplu si provocarea vietii in doi
– Obiectiv: amplificarea cunoasterii in zona de cuplu, feminitate/masculinitate, roluri, jocuri psihologice, singuratate, divort, separare, sexualitate.
– Public-tinta: adulti casatoriti, divortati, persoane in cautarea unui partener.
– Teme: cuplu, feminitate/masculinitate, roluri, jocuri psihologice, divort, separare, sexualitate.

 

Viata in doi

 

Cum putem fi un cuplu fericit? Cum pot fi un partener de cuplu echilibrat?
– Motto: Per nuntium ad equilibrium! Sau despre convietuirea fireasca intre lumina si intuneric, barbat si femeie.
– Descriere program: Un program care abordeaza subiectul cuplu si caracteristicile diferentiate ale celor doua sexe. Este posibil sa traversati perioade tensionate in cuplu, sa nu intelegeti comportamentele partenerului, sa nu fiti constienti de nevoile voastre sau pur si simplu sa simtiti nevoia sa patrundeti sensurile cuplului pe care il formati.
Programul este deschis pentru cupluri – aflate in impas sau care doresc sa reinventeze relatia, pentru persoane divortate sau aflate in separare. Iata cateva teme abordate: cuplu – comunicare, feminitate/masculinitate, roluri in cuplu, jocuri psihologice, divort, separare, sexualitate.

 

Viata in doi

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.