Coafura de mireasa: parul prinsa sau desfacut?

Coafura de mireasa: parul prinsa sau desfacut?

Coafura din ziua nuntii este o alegere dificila pentru orice mireasa. Sa fie oare mai potrivita buclele cazute in voie sau un coc elegant prins intr-un mod original? Pentru a te ajuta in alegerea unei coafuri de mireasa potrivite ti-am pregatit cateva linii care sa te ghideze.
coafura de mireasa
 

Pentru miresele cu fata rotunda

Daca ai fata rotunda, atunci parul prins este cea mai buna optiune. O astfel de coafura te va ajuta sa iti alungesti fata si iti va face chipul mult mai bine proportionat si echilibrat. Insa daca totusi preferi o coafura cu parul desprins, atunci alege una cu parul drept. Va avea acelasi efect de alungire.

Pentru miresele cu fata ovala

Pentru o fata ovala, ideala ar fi o coafura libera, cu bucle. Adauga si putin volum pentru a te ajuta sa iti subliniezi pometii. Iar pentru a accesoriza, alege o tiara sau un ac de par stralucitor, care sa nu adauge si mai multa inaltime coafurii tale de mireasa.

Look-ul complet de mireasa

Nu uita sa te gandesti la modelul rochiei de mireasa atunci cand iti alegi coafura. Pentru o rochie fara bretele, o coafura ridicata poate da un efect de supraexpunere. Iar o coafura cu parul desfacut poate ascunde detaliile unei rochii de mireasa cu guler.

coafura de mireasa

Coafura care te reprezinta

Daca in mod normal nu porti parul prins, atunci intreaba-te daca te vei simti confortabil coafandu-l asa in ziua nuntii. Aceeasi intrebare o putem pune si in cazul parului desfacut: te vei simti incurcata de parul care iti cade pe umeri? In ziua nuntii trebuie sa te simti in largul tau pentru a te bucura de toate momentele. Asa ca alege o coafura care sa te reprezinte si sa te faca sa te simti confortabil.

Coafura romantica

Calea de mijloc poate fi alegerea potrivita pentru miresele indecise. Poti da o nota mai soft unei coafuri cu parul prins lasand sa cada cateva suvite in jurul fetei. Sau poti opta pentru o coafura jumatate prinsa si jumatate desfacuta, in stilul ducesei de Cambridge, Katherine.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.