Coafura la inaltime

Coafura la inaltime

Ce au in comun „nunta la inaltime” si o coafura revolutionara? Cea dintai, fiind unul dintre cele mai prestigioase evenimente din viata unei femei, presupune accesul nelimitat la o calatorie de vis, unde coafura, machiajul si vestimentatia iti ofera posibilitatea de a expune frumusetea si fericirea.

Cea de-a doua, coafura revolutionara, se obtine prin imbinarea perfecta dintre creativitatea si pasiunea pentru coafura, rezultatul fiind unic. Culorile parului pot varia: de la nuante de negru, cu diferite reflexe, pana la blond. Suvitele ton pe ton sau o nuanta mai deschisa dau un aspect radiant, contrastele acestea fiind binevenite pentru a spori farmecul coafurii.

Culoare si accesorii

Cu putina imaginatie, poti oferi o noua si fascinanta vibratie tonurilor, realizand culori caleidoscopice, stralucitoare si in acelasi timp naturale. Perlele ofera un timbru de eleganta consacrata acestei coafuri. Ele pot fi asortate intr-un mod incantator unei coafuri cu coc, bucle sau impletituri discrete.

Machiaj.. la inaltime!

Machiajul are ca zona de concentrare ochii, care sunt bine conturati in culori cat mai inchise si reci. Buzele subliniate cu nuante de bordo, iar pometii pusi in evidenta cu un fard de obraz de culoarea piersicii emana tinerete, prospetime si vitalitate. Astfel, imbinarea acestor detalii va da un plus de rafinament in cea mai importanta zi din viata unei femei. Monica Dinu, stilist al saloanelor Abbate, a realizat aceasta creatie care va incanta si cele mai fine gusturi.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.