Coafura pentru mire

Coafura pentru mire

In genere coafurile barbatilor nu sunt asa de complicate ca cele ale femeilor dar sunt o multime de moduri sa-ti faci coafura daca esti barbat.
Coafurile barbatilor nu sunt asa de complicate ca cele ale femeilor si vor fi intotdeauna dragute si simple; in plus sunt mult mai simplu de realizat.

Altele sunt insa problemele cu care se confrunta barbatii. Caderea parului este una dintre ele. Cele cateva fire albe care apar destul de devreme la unii barbati sunt iarasi o problema, insa unora dintre ei chiar le sta bine cu parul grizonat, dandu-le un aer matur si sobru.

1

Este important inainte de a stabili coafura pentru mire este  sa stabileasca ce stil are persoana respectiva, daca este tipul office, mai serios sau daca este genul tipului indraznet, caruia ii place sa iasa in evidenta in orice situatie; insa si varsta este un element de care trebuie tinut seama – daca este un tanar de 20 si ceva de ani sau daca este un barbat in floarea varstei ceva mai serios, ca de altfel si atitudinea pe care o are.


1


Unele din cele mai cautate tunsori, care sunt in trend printre tineri, sunt cele scurte si tepii. Daca mirele este un tip mai nebunatic si mai zvapaiat, atunci o frezura cu tepi este ceea ce I se potriveste.

Acestea sunt foarte usor de mentinut si e usor de dat o forma folosind putin gel. Folosind un gel de calitate nu vei avea nici o problema cu coafura pe toata durata zilei. Un produs cosmentic important pentru barbat este gelul de par; un gel de par de calitate poate face diferenta intre o coafura care sa reziste si una care sa faca sa stea parul in toate directiile.


2


Pentru barbatii care au coafuri lungi,este bine de facut o  carare pe mijloc si de mentinut coafura bine aranjata.Pentru coafuri perfecte foloseste un gel de calitate si vei avea parte de un look foarte proaspat. Pentru o figura incadrata de o frunte inalta, parul dat pe spate este o alegere foarte potrivita.

Este important ca fiecare sa aiba un stil personal care sa il avantajeze. Daca parul tau este drept si fin, un stil care este gros si ondulat nu va functiona.  In functie de trasaturile fetei, de culoarea naturala a parului, de conformatia fetei se va alege si coafura potrivita.  

3

In cazul in care parul este ceva mai aspru, in general  barbatii au parul aspru, atunci cea mai buna solutie este sa fie tuns scurt si cam asta e… Atunci cand alegi stilul tau, cauta un model care are parul si  caracteristicile faciale similare cu ale tale si sa vezi cam ce ti s-ar potrivi. Incearca sa iei legatura cu un stilist bun, care te-ar putea ajuta cu cateva sfaturi.

In cazul in care parul este cret, o solutie potrivita ar fi desigur parul scurt, insa depinde si de lungimea lui. Pentru un mire insa este indicat sa adopte stilul clasic, parul scurt are un aspect ingrijit si asta este cel mai important.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.