Coafura sofisticata

Coafura sofisticata

Concursul „Cupa Romaniei” a adunat pe scena sa oameni pasionati de par, machiaj si manichiura, adevarati artisti care au inteles ca tot ceea ce creeaza ei este o adevarata arta, o arta a frumosului.

Prezenta saloanelor Abbate a atins culmi inalte, datorita lucrarilor care au variat de la frizura comerciala la cea avangardista, de la tunsoare si culoare la coafuri pentru mirese si coafuri de gala, de la machiaje pentru o seara speciala pana la machiaje fantezie.

In zona de creatie, muzele lor au intalnit imaginatia, iar produsul final a raspandit o adiere de frumusete. Elemente precum stralucire, profunzime, textura, luminozitate a  parului au fost imbinate cu alegerea culorilor si personalizarea vopsitului, dand astfel ocazia stilistilor nostri sa se exprime liber si sa creeze adevarate opere.

Coafuri premiate

Lucrarile echipei Abbate nu au fost ignorate de catre juriu, fiind  apreciate la sectiunea de coafura pentru o seara de gala castigatoarea Marelui Premiu a fost  Andreea Manolea.

Pentru sectiunea  make-up fantezie, castigatoarea  Marelui Premiu a fost Stefania Speranta, premiul I pentru tunsoare si culoare a fost acordat Doinei Ciocarlan. Premiul I la frizerie avangardista a fost atribuit Stefaniei Matei, premiu II la sectiunea frizerie comerciala – Monicai Juganu,  premiul III  la sectiunea coafura pentru o seara de gala – Ninei Dorobantu.  De asemenea, premiul III pentru frizerie avangardista a fost acorgat lui Gabriel Ivan. S-au acordat doua mentiuni la sectiunea make-up pentru o seara de gala Dianei Badea si mentiune coafura pentru  o sera de gala Ionelei Ragabeja. Impreuna au gasit sursa de inspiratie in pasiunea lor pentru par si make-up.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.