Coafuri celebre pentru nunta (I)

Coafuri celebre pentru nunta (I)

De-a lungul timpului, celebritatile au dat intotdeauna tonul in materie de moda sau coafuri. De aceea, Ideal Mariaj iti propune un top al celor mai frumoase coafuri pentru nunta.

Kate Moss

Celebrul fotomodel a ales pentru nunta ei cu Jamie Hince o coafura simpla care a completat perfect tema nuntii: romantic si vintage. Stilistul James Brown a mers pe ideea romantismului si i-a facut lui Kate bucle ce s-au completat perfect cu voalul in stilul Julietei.

 

 

 

 

 

Kate Middleton

 

Coafura

 

Ducesa de Cambridge i-a avut ca stilisti pe James Pryce si Richard Ward, acestia i-au coafat parul intr-un stil clasic potrivit pentru tiara de diamante Cartier. Parul de pe lateral a fost strans in spate, iar restul de podoaba capilara a fost lasat pe spate, intr-o cascada de bucle.

Candice Crawford

 

Coafura

 

Pentru nunta sa cu Tony Romo, fosta Miss Missouri, a avut o coafura intr-un stil romantic. Bretonul sau a fost coafat intr-o parte, iar parul sau blond a fost incretit si prins intr-un coc elegant. Coafura a fost completata de un accesoriu de par cu floricele de culoare alba.

Kendra Wilkinson

 

Coafura

 

Vedeta americana a avut o coafura clasica la nunta sa cu Hank Baskett. Bucle romantice i-au cazut pe spate, iar partile din fata i-au fost prinse sub voal.

Sophia Bush

 

Coafura

 

Actrita Americana a ales sa poarte parul prins la spate la nunta sa cu Chad Michael Murray. Parul a fost prins deasupra gatului, iar bretonul a fost lasat pe o parte si incretit.

Jessica Simpson

 

Coafura

 

Poate una dintre cele mai clasice mirese, cantareata a ales o coafura simpla pentru nunta sa cu Nick Lachey. Ken Paves a mers pe tema romantismului cand i-a coafat Jessicai parul: buclele delicate au fost lasate pe spate, iar parul din laterale a fost prins la spate cu accesorii vintage Van Cleef.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.