Coafuri celebre pentru nunta (III)

Coafuri celebre pentru nunta (III)

Pentru ziua nuntii, parul tau trebuie sa stea fabulos de aceea vei incerca o multime de coafuri pentru a vedea care iti scoate in evidenta calitatile fizice. Trebuie sa stii ca vedetele internationale trec prin aceeasi perioada de stres inaintea nuntii, insa rezultatul final este minunat. Ai mai jos alegerile a cinci vedete in materie de coafura.

 

Danneel Haris, o mireasa clasica

 

Probabil  nu o cunosti pe actrita din imaginea alaturata, insa daca esti fan al serialului Supernatural, trebuie sa stii ca frumoasa de mai sus este sotia lui Jensen Ackles (Dean Winchester). Pentriu ziua nuntii cu Jensen, actrita a optat pentru o coafura clasica: bucle romantice lasate sa curga pe spate. Pentru a scoate in evidenta “valurile” coafurii, Danneel a apelat la o pereche de cercei candelabru.


Jenna Bush, o mireasa prezidentiala

 

Coafura


Fiica fostului presedinte american, George W. Bush, s-a casatorit in mai 2008. Pentru frumoasa zi, Jenna a ales sa isi impleteasca parul de pe lateral pentru a il uni la spate si impodobi cu un minunat accesoriu facut din trandafiri albi, restul de par a fost lasat sa curga pe spate.

Marisa Coughlan, o mireasa simpla

 

Coafura


Actrita Marisa Coughlan a ales o coafura simpla, dar eleganta: parul de pe lateral a fost strans in crestetul capului, iar restul de par a fost “invadat” de bucle romantice. Coafura a fost accesorizata cu o clama decorata cu diamante si un uimitor voal.

Beverly Mitchell, eleganta cu bucle

 

Coafura


Probabil ti-o amintesti pe Beverly din “Al saptelea cer”, era micuta Lucy, insa acum a crescut si a devenit o femeie frumoasa si casatorita. Pentru ziua nuntii actrita a optat pentru o coafura extrem de simpla, dar de impact. Stilistul ei i-a impodobit capul de bucle romantice, iar parul din partea dreapta a fost ridicat catre crstet cu ajutorul unei clame decorata cu diamante.

Ivana Bozilovic, o mireasa speciala

 

Coafura


Actrita Ivana Bozilovic, cunoscuta pentru rolul din “The Wedding Crashers”, a fost o mireasa extrem de frumoasa in ziua nuntii. Coafura aleasa pentru ceremonie a fost unul dintre elementele cheie ale imaginii ei. Ea a optat pentru un coc lejer strans la ceafa. Coafura a fost accesorizata cu un voal impresionant.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.