Coafuri Expo Ideal Mariaj

Coafuri Expo Ideal Mariaj

Sfarsitul lunii ianuarie – inceputul lunii februarie a fost remarcat de grandiosul eveniment oferit de revista Ideal Mariaj, si anume Expo Ideal Mariaj. Organizatorii au reusit sa adune sub acelasi acoperis firme din toata tara, pentru a le putea oferi vizitatorilor interesati detalii despre toate serviciile ce tin de organizarea unei nunti.

Totul, de la firme organizatoare de evenimente, vestimentatii, formatii, idei de locatii, pana la informatii despre beauty. Despre tot ce inseamna o coafura perfecta s-au ocupat stilistii saloanelor Abbate, cu sfaturi, idei, reprezentari si defilari de exceptie.

La Expo Ideal Mariaj 2009

In privinta serviciilor de infrumusetare, stilistii saloanelor Abbate au avut grija sa tina tonul evenimentului. La standul amenajat precum un salon autentic, intr-un ambient foarte primitor, stilistii au reusit sa informeze cat mai multe persoane despre noile tendinte ale anului 2009, cat si despre toate celelalte servicii de care au fost interesate viitoarele mirese.

Zilele de sambata si duminica au avut momente-surpriza, echipa artistica a saloanelor lansand o colectie impresionanta de coafuri de ocazie si de mireasa.

Demonstratii de coafura

Stilistii Abbate au reusit sa fascineze sala intr-un spectacol de zile mari. Toate aceste coafuri au fost realizate de catre maestrii in materie de coafuri, ce cred ca a fi mereu informat reprezinta cheia succesului in munca lor. Pieptanaturile elegante au fost create pentru un look perfect, necesar ocaziilor speciale. Defilarile au reprezentat idei de coafuri pentru petreceri, seri speciale, dar si coafuri de mirese, care le vor face pe cele pe care le poarta sa straluceasca si sa se simta unice.

Conceptul de la care s-a pornit si acel ceva care a conferit chipului un aer unic si irepetabil este ca fiecare coafura a fost unica. Coafura, accesoriile, hainele si machiajul sunt un element care trebuie imbinat armonios intr-un tot unitar.

Mesajul acestor coafuri contine un element de surpriza, inspirat din fashion, natura, arta. Propunerile stilistilor de a transpune o culoare, un model, o linie, sunt ceea ce ii aduce unei femei gloria in materie de coafura intr-un stil modern, avangardist, elegant, pana la senzual. Efectul poate fi surprinzator de sic. Toata aceasta combinatie defineste un intreg look.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.