Coafuri pentru fata in forma de inima

Coafuri pentru fata in forma de inima

Ai observat probabil ca toate vedetele de Hollywood acorda la fel de multa atentie machiajului si coafurii pe cat de interesate sunt de tinuta pe care o vor purta pe covorul rosu.

Tocmai de aceea trebuie sa gasesti stilul potrivit si sa alegi cu grija atunci cand hair-stilistul iti face propunerile finale pentru coafura nuntii tale.

Pentru ca alegerea sa fie cea potrivita trebuie sa stii in primul rand care este forma fetei tale si in ce categorie te incadrezi.

1

 

E de importanta cruciala sa determini ce tip de fizionomie ai inainte de a lua o decizie finala privind coafura ta.


1

 

Cel mai bine este sa dispui de ajutorul hair-stilistul tau, cel mai in masura sa iti ofere sfaturile sale si sa te ajute in incadrarea fizionomiei tale intr-o grupa aparte. Asa am facut si noi in acest numar al revistei Ideal Mariaj, am apelat la ajutorul hair-stilistilor de la salonul Abbate si am realizat coafuri potrivite diverselor tipologii faciale ale manechinelor noastre.


2

 

Aceasta fizionomie este de regula mai lata la tample si mai ingusta in zona barbiei, tocmai de aceea da impresia unei inimi cu baza in partea inferioara a chipului. Coafura ta trebuie sa contracareze acest efect si sa dea iluzia unui chip oval.

Zona ochilor si pometii sunt partile cel mai frumos conturate ale unui chip in forma de inima si ar fi bine sa optezi pentru un stil care sa evidentieze aceste trasaturi cheie ale chipului tau.


3

Stilistii iti recomanda bucle lejere pentru a crea un look fluid sau cocuri elaborate care sa modifice liniile fetei „inima”.  Solutia aleasa pentru modelul nostru a fost un coc cu cateva suvite pe o parte a chipului, care a reusit sa modifice proportiile unui chip „inima”.

Fereste-te pe cat posibil de tunsorile cu breton si de coafurile simetrice, chipul tau are nevoie de un look care sa confere iluzia unei fizionomii cat mai apropiate de perfectiune.


4

Pentru mai multa inspiratie studiaza stilul actritelor Jennifer Aniston,  si Halle Berry, reprezentante de marca ale acestei fizionomii.


5

E foarte important sa beneficiezi de ajutorul hair-stilistilor cu experienta, ei iti pot oferi sfaturi pertinente si pot reduce substantial din numarul de nedumeriri si intrebari pe care le ai.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.