Coafuri pentru mireasa a la Rihanna

Coafuri pentru mireasa a la Rihanna

Rihanna este una dintre cele mai apreciate cantarete, iar stilul sau este unul foarte inedit, de aceea iti propun 4 coafuri elegante adoptate pe covorul rosu. Chiar daca Riri este cunoscuta pentru un stil excentric, frumoasa cantareata stie sa se adapteze unui eveniment elegant, dovada fiind coafurile pentru care a optat pentru diferite ocazii.

Clasicele si elegantele bucle

 riri


Pentru ziua nuntii, multe mirese opteaza pentru eternele bucle de printesa. Este o coafura care se potriveste pentru toate femeile, iar modalitatile de a le aranja sunt multiple. Pentru o sedinta foto, Rihanna a ales sa isi prinda buclele din lateral in spate si sa-si lase cateva fire sa atarne peste umar. Pentru a prinde parul in spate, alege o clama decorata cu diamante sau pietre pretioase.


Coafura afro – alegerea Rihannei

Coafura


Coafura afro nu se potriveste oricui. Coafura in sine constra in bucle foarte bine definite, insa trebuie sa ai grija cum prinzi voalul de coafura. Poti opta pentru aceasta coafura daca esti la a doua casatorie, iar un voal nu mai este necesar. Coafura afro iti va incadra foarte bine fata, accesorizeaza-ti cu o pereche de cercei tip candelabru, dar sa nu fie extrem de lungi.


O coafura moderna

Coafura


Mai tii minte momentele in care mama ta iti facea o codita impletita pentru la scoala sau seara inainte de somn. Astazi, toate casele de moda au reinventat acest stil de coafura, iar noile tendinte sunt din ce in ce mai apreciate. Inspira-te din coafura pentru care a optat Rihanna pentru un eveniment monden: parul din lateral a fost impletit si unit intr-o coada pe care l-a lasat sa curga peste umar. Cantareata a ales o pereche de cercei cu pietre pretioase de culoare verde pentru a scoate in evidenta roscatul parului.


Eternul coc

Coafura


Daca esti o mireasa clasica, o sa adori aceasta coafura. Celebrul coc este una dintre coafurile preferate ale Rihannei. Pentru o aparitie pe covorul rosu, vedeta a optat pentru un coc clasic : prinderea intregului par in crestet si coafarea bretonului in partea dreapta. Pentru o astfel de coafura apeleaza la accesorii mici pentru a scoate in evidenta frumusetea cocului.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.