Coafuri pentru mirese inspirate de vedete (I)

Coafuri pentru mirese inspirate de vedete (I)

Pentru coafura din ziua nuntii lasa-te inspirata de coafurile vedetelor de pe covorul rosu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leighton Meester

 

Coafura


Frumusica actrita are o forma a chipului ideala pentru orice coafura, de aceea poate fi o inspiratie pentru oricare dintre voi. Pentru lansarea pantofilor Reebok, Leighton si-a impletit parul la spate si a optat pentru incretirea bretonului intr-o parte, buclele cazute pe langa fata iti pot da expresia unei mirese relaxate si cu incredere de sine.

Megan Fox

 

Coafura


Declarata una dintre cele mai sexy femei din lume, actrita are in spate o armata de persoane calificate pentru a o face sa arate cat mai bine pe covorul rosu. Pentru un eveniment monden, Megan a optat pentru o coafura simpla, dar de impact. Parul lui Megan este prins din partile laterale in spate, insa tu poti opta sa-ti prinzi parul cu un accesoriu care sa-ti completeze tinuta (o floare colorata sau o agrafa decorata cu diamante). De asemenea, opteaza pentru o pereche de cercei candelabru pentru a atrage atentia asupra umerilor tai.

Blake Lively

 

Coafura


Frumoasa blonda este o inspiratie pentru toate miresele din lume datorita stilului ei unic. Pentru  premierea filmului sau, Blake a avut o aparitie femecatoare pe covorul rosu, in mare parte datorita coafurii sale. Actrita a ales sa isi stranga parul intr-o coada tip ponytail si sa-l impleteasca. Pentru a completa coafura, Lively a optat pentru o pereche de cercei din diamante.

Ashley Tisdale

 

Coafura


Actrita/ Cantareata Ashely Tisdale are o coafura cu parul lasat sa curga pe umeri intr-o cascada de bucle romantice si doar bretonul este prins cu ajutorul unor agrafe. Iti propun in locul agrafelor simple sa utilizezi unele incrustate cu diamante sau pietre pretioase colorate (safir, jad, rubin etc.).

Taylor Swift

 

Coafura


Cantareata pop-county are un par absolut superb. In imaginea alaturata, Taylor a optat pentru un coc format din bucle care inspira eleganta vremurilor de mult apuse. Parul ondulat este prins in crestetul capului, iar bretonul frumos aranjat prins intr-o parte. Intregul coc este inconjurat de  un accesoriu simplu si elegant, insa tu poti sa accesorizezi cocul cu o diadema decorate cu diamante.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.