Coafuri pentru vara lui 2011

Coafuri pentru vara lui 2011

Pentru sezonul cald, trendurile de coafura inseamna idei usoare, care pot fi usor purtate. De la bucle, la cocuri de balerina, toate au capatat un aer urban, potrivit oricarei personalitati.
coafuri pentru vara lui 2011
 

Bucle lejere

In acest sezon, buclele au devenit si mai lejere decat eram obisnuite. Alege look-ul care pare nelucrat, dezordonat si parul prins ca si cum ar sta sa cada in orice moment. Daca vrei sa iti si accesorizezi coafura, prinde o suvita intr-o parte, cu o agrafa cu camee.


coafuri pentru vara lui 2011

Cocuri

Dupa atata valva in jurul filmului “Black Swan”, era imposibil ca moda sa nu fie influentata. Cocurile de tip balerina au capatat fie interpretari moderniste, fie unele clasice, inca ficare cu personalitate. Vor completa un look discret si sunt usor de realizat, chiar si pentru tinute elegante.


coafuri pentru vara lui 2011

Textura

In sezonul cald, nu te teme sa ai radacinile drepte, varfurile ravasite sau sa adopti stilul “proaspat iesita din dus”, pentru ca se poarta texturile. Incearca sa ai un look intre rock`n`roll si romantic, dar cu indrzneala urbana. Daca nu te incanta ideea parului incarcat, cu aspect de ud, atat de popular in anii `90, poti sa te joci cu look-ul boem.


coafuri pentru vara lui 2011

Ponytail

Coada simpla este una dintre cele mai usoare coafuri pe care le poti face singura, iar in sezonul acesta revine in forta. Le poti face fie netede si date pe spate, fie cu mult volum sau cu suvite neglijente. Nici accesoriile nu sunt de neglijat, mai ales daca alegi sa iti faci doua cozi, prinse intr-una singura (jumatate de sus prinsa separat, apoi legata de cea de jos).


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.