Coafuri trendy pentru parul ondulat

Coafuri trendy pentru parul ondulat

Fie ca vrei un look traditional sau trendy, invata cum sa iti coafezi parul pentru ca buclele tale sa fie in ton cu evenimentul.
bucle

Traditional

Coafura tradifionala pentru parul cret este romantica si intr-un stil renascentist. Acest tip de coc functioneaza cel mai bine pentru parul care ajunge pana la umeri sau chiar mai lung.

Atunci cand creezi acest look, nu vrei ca buclele tale sa fie prea stranse. Fa-ti parul mai voluminos folosind un ondulator gros.

bucle

 

Separa parul in suvite pentru a-ti fi mai usor sa il tragi spre spate si sa il ridici. Apoi aplica fixativ pe fiecare dintre suvite si usuca-le pana ce devin moi si se poate lucra usor cu ele. Prinde suvitele cat de sus sau de in spate doresti, cu cateva agrafe. Ele vor pica usor pe spate, rezultand un aspect lejer si delicat.


bucle

Trendy

Pentru a avea un look trendy, poti alege o coafura de inspiratie vintage sau boema, in care sa folosesti si cateva impletituri. Acest stil se potriveste la fel de bine pentru parul scurt, cat si pentru cel lung.

Aceasta coafura sta in gasirea echilibrului intre textura si lungimea parului. Numarul corect de bucle trebuie sa se bazeze pe structura fetei si a corpului miresei, dar si pe tema nuntii ei.


bucle

 

De aceea, impletiturile vor adauga textura unui look destul de simplu. Impleteste orizontal primele suvite de par de la exterior, de pe fiecare parte si prinde-le in lateral cu cateva agrafe. Poti alege si varianta in care sa le rotesti in jurul unei cozi simple, ponytale. Daca adaugi accesorii de genul florilor, bentitelor sau tiarelor, vei crea forme interesante, care te vor ajuta si sa fixezi coafura.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.