Coafurile ideale pentru stilul rochiei tale de mireasa

Coafurile ideale pentru stilul rochiei tale de mireasa

Decolteul si detaliile rochiei de mireasa sunt numai cateva dintre elementele care dicteaza alegerea coafurilor din ziua marelui “da”, asa ca in cele ce urmeaza iti prezentam un ghid complet al stilului podoabei capilare pentru marele eveniment.

 Cinci coafuri, dictate de stilul rochiei tale de mireasa

Trasatura esentiala a rochiei de mireasa cu bustul acoperit este versatilitatea. Specialistii recomanda evidentierea unei tinute completate in partea superioara de margele printr-un coc romantic. Daca simplitatea caracterizeaza tesatura rochiei tale de mireasa, o coafura de tipul celei din imagine este cea mai potrivita.

coafura-stil-rochie-de-mireasa

Croiala rochiei ce dezvaluie delicat clavicula miresei este cel mai bine completata de bucle lejere deasupra umerilor. Bobul fals se adreseaza celor cu o lungime medie a parului, acesta putand fi usor de “manipulat” prin ondularea si prinderea suvitelor cu agrafe. Buclelor le revine, de altfel, meritul de a incadra delicat chipul.

coafura de mireasa cu bucle

Imbinarea eterica de detalii de pe corsetul rochiei atrage dupa sine o coafura boema. Impletiturile sporesc conotatiile romantice ale tinutei, evidentiind totodata decolteul generos.

coafura de mireasa cu impletituri

Pentru a crea echilibru vizual in randul unei rochii in stilul celor grecesti, opteaza pentru un stil de coafura dispus pe o singura parte. Asimetria decolteului poate fi eclipsata de un coc, acesta oferind un aer modern purtatoarei sale.

coafura mireasa coc

Decolteul lipsit de bretele se preteaza cel mai bine unor bucle lejere, completate de un accesoriu cu detalii florale, in mare voga in sezonul racoros.

coafura bucle lejere mireasa

Popularitatea de care se bucura pe covorul rosu si podiumurile de moda l-a facut sa castige teren si in preferintele mireselor. Impletiturile din imaginea alaturata complimenteaza o infatisare romantica.

coafura mireasa impletituri

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.