COCOR Party Fever, Iulia Albu si lista ta de shopping

COCOR Party Fever, Iulia Albu si lista ta de shopping

30 de manechine, 15 designeri romani, o armata de make-up artisti si hair-stilisti si contributia celui mai controversat fashion editor al momentului, Iulia Albu, pentru cel mai extravagant eveniment de moda al sezonului.

 

Pe 9 decembrie s-a desfasurat, sub directa coordonare a fashion editor-ului, Iulia Albu, prima editia a unuia dintre cele mai importante si apreciate evenimente de moda ale acestui an, Cocor Party Fever.

Construit in jurul unui concept unic, evenimentul a reunit elementele unui show de moda cu cele ale unei petreceri backstage, iar piesa centrala a acestuia a reprezentat-o vitrinele decorate cu manechine vii care au purtat creatii ale celor mai in voga designeri romani  ca Mihai Albu, Iris Serban, Cristian Samfira, Kristina Dragomir, Rhea Costa, Cristina Nichita, Kinga Varga, Norina St., Elena Perseil, Agnes Toma, Dorin Negrau, Silvia Serban, Catinca Roman, Florentina Stoenescu si Anca&Silvia Negulescu.

cocor party fever

Manechinele desprinse parca dintr-o alta dimensiune au defilat pe un podium alb imaculat de 35 metri lungime sub privirile celor mai importante nume din moda romaneasca care au apreciat la unison conceptul intregului eveniment.

cocor party fever

“COCOR PARTY FEVER a fost un succes atat prin elementul de noutate pe care il aduce pe piata de fashion din Romania ca si concept, cat si prin politica dedicata consilierii clientelei Cocor prin cooptarea celor mai apreciati specialisti in domeniu.Acesta a fost doar primul pas din proiectul pe care il desfasor alaturi de Cocor, evenimente ce au ca obiect promovarea design-ului si a designeriilor din Romania. Proiectul se va desfasura in mai multe etape”, a declarat Iulia Albu, fashion editor al revistei Ideal Mariaj.

Punctul culminant al intregului eveniment a fost marcat de backstage party-ul gandit in cadrul unui concept store amenajat special in incinta Galeriei Designerilor Romani de la etajul 2 din Cocor, cuprinzand piese semnate de designerii participanti in cadrul Cocor Party Fever si atent selectionate si gandite pe centre de interes de catre excentricul Fashion Editor, oferind acces publicului in culisele unui shooting live realizat in studioul foto recreat in centrul backstage-ului.

cocor party fever

Evenimentul a beneficiat de prezenta consilierului de imagine George Enache in caliatate de specialist selectionat Cocor Party Fever. La finele show-ului, clientii Cocor s-au bucurat de o sesiune de shopping pentru sarbatori in galeria reorganizata ca un concept store si au beneficiat de reduceri de pana la 50%.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.