COCOR PARTY FEVER, moda si glamour suta la suta romanesc, marca IULIA ALBU

COCOR PARTY FEVER, moda si glamour suta la suta romanesc, marca IULIA ALBU

Cocor continua seria de evenimente dedicate promovarii design-ului romanesc mizand pe aportul celui mai controversat Fashion Editor al momentului: Iulia Albu. Evenimentul, gandit in jurul unui concept unic, va reuni elementele unui show de moda cu cele ale unei glamour petreceri de backstage, oferind invitatilor acces exclusiv in culisele atat de ravnite ale prezentarilor de moda.

 

14 designeri romani de valoare ca Rhea Costa, Cristina Nichita, Kinga Varga, Norina St, Elena Perseil, Agnes Toma, Dorin Negrau, Silvia Serban, Catinca Roman, Cristian Samfira, Florentina Stoenescu, Mihai Albu, Iris Serban, Anca&Silvia Negulescu, peste 30 de modele si parteneri de prestigiu te asteapta pentru a-ti deschide usile celebritatii intr-o seara in care vei invata de la A la Z ce, cum si cand sa porti, sub atenta indrumare a specialistilor in make-up, hair, dar mai ales va fi o seara in care vei beneficia de consiliere stilistica din partea a doi dintre cei mai bine cotati celebrity stylist ai momentului: George Enache si Amir Dobos.

“Moda romaneasca are un cuvant important de spus si pe plan international, exemplele de designeri romani ce au marcat recunoasteri notabile in acest domeniu fiind imposibil de ignorat. Cred in acest proiect si sunt onorata ca am fost aleasa pentru a crea conceptul acestui eveniment”, spune Iulia Albu.

La finele defilarii de moda, clientii Cocor pot incepe sesiunea de shopping pentru sarbatori, beneficiind de reduceri de pana la 25%, dar si de doi consilieri de imagine care ii vor ajuta in selectia outfit-urilor perfecte. HAPPY SHOPPING!

 

Ineditul eveniment va avea loc pe 9 decembrie, incepand cu orele 19.00, la magazinul Cocor, galeria designerilor romani!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.