Colectia de bijuterii pentru Mirese – White by Borealy

Colectia de bijuterii pentru Mirese – White by Borealy

Orice mireasa vrea ca in ziua cea mare sa arate impecabil, iar bijuteriile stralucitoare si potrivite cu rochia constituie un element esential in imaginea perfecta a unei mirese.

Bijuteriile trebuie alese in asa fel incat sa se potriveasca cu rochiei de mireasa si sa reflecte personalitatea celei care le poarta. In acest fel bijuteriile vor putea fi folosite nu doar la nunta, ci si cu alte ocazii.

 

Bijuteriile Borealy  au un design unic si inovator, realizate din cristale Swarovski si ofera mireselor  un produs cu adevarat de lux la preturi accesibile.

 

Colectia White dedicata mireselor si domnisoarelor de onoare este plina de rafinament si se individualizeaza pe piata bijuteriilor prin faptul ca sunt produse unicat sau de serie mica.

Bijuteriile Borealy imbina stilul clasic cu cel contemporan, stralucirea cristalelor Swarovski cu eleganta modelelor inspirate de ultimele tendinte in domeniu. Astfel, podoabele confera distinctie si o nota glamour, innobiland chiar si o tinuta aparent banala, in timp ce delicatetea liniilor scoate in evidenta feminitatea, rafinamentul si potentialul natural de seductie al celei care le poarta.


Pietrele folosite pentru confectionarea bijuteriilor Borealy sunt Cristale autentice CRYSTALLIZED™ – Swarovski Elements placate cu aur sau platina de 14 k si vin insotite de certificate de autenticitate si garantie.

 

Secretul succesului nostru consta in relatia stabilita intre echipa Borealy si client, consultanta acordata fiecarui client, onorarea rapida a comenzilor si respectul ce il acordam fiecarui client in parte.

Specialisti nostri va vor ajuta sa gasiti bijuteria perfecta pentru o fi cea mai frumoasa mireasa!

 

Bijuteriile Borealy pot fi procurate online de pe site-ul www.cadouri-originale.ro sau din magazinele partenere, fiind insotite de certificate de autenticitate si garantie.

  

Despre Borealy Gifts

Brandul de cadouri si bijuterii premium Borealy s-a infiintat in 2007, avand ca sursa de inspiratie stralucirea unica a Aurorei Boreale – un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regaseste in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de bijuterii Borealy.

Destinate femeii sofisticate, care doreste sa-si puna in valoare frumusetea naturala printr-o bijuterie mestesugita pe masura personalitatii sale, bijuteriile Borealy (www.bijuterii-originale.ro) se inscriu in gama generala de produse premium a grupului, alaturi de cadourile exclusiviste (www.cadouri-originale.ro), posetele create de designeri consacrati (www.gentidelux.ro) si lenjeria intima cu texturi fine si somptuoase (www.lenjeriedelux.ro).

 

www.borealy.ro

www.cadouri-originale.ro

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.