Colectia de ceasuri Les Delicates pentru o mireasa rafinata

Colectia de ceasuri Les Delicates pentru o mireasa rafinata

Numeri orele ramase pana cand vei spune “da!”? Eu iti propun sa le numeri pe ceasul de lux DeLaneau, o noua bijuterie potrivita pentru orice moment, de la ziua nuntii pana la petrecerea de dupa ceremonie. Compania elvetiana de lux DeLaneau a lansat pe piata o noua colectie de ceasuri intitulata “Les Delicates”.

“Dupa o lunga si amanuntita cercetare in arhivele DeLaneau au fost condusi catre colectia “Les Delicates”. Scopul nostru a fost de a transcende esenta universului brandului, iar alegerea noastra a fost stabilita de 4 cifre legate de piese istorice.


Romantic, stralucitor si pretios, aceste ceasuri sunt ode catre poezie si blandete. Luand forma inimii sau a  unei flori, acestea pot fi, de asemenea, un diamant rotund.”


Eleganta pentru orice mireasa

 

ceas

 

Diamante, rubine, smaralde si safirele aduc rafimanent si sofisticare micutului ceas. Avand puterea mostenirii, Les Delicates sunt un tribut adus expertizei bijuteriilor si pastreaza exigenta tehnica a unei inimi mecanice, nucleul tuturor colectiilor lansate de DeLaneau.

Atat clasic si contemporan, Les Delicates confera eleganta si feminitate proprietarului ca fi cum ar fi apartinut dintotdeauna unul celuilalt. O piese pretioase, Les Delicates este mostenirea perfecta pe care o mama o poate lasa fiicei sale.

 

ceas


Colectia de ceasuri este celebrarea a 60 de ani de pasiune pentru stiinta numita orologie si pentru bijuteriile unice dedicate femeilor. Ceasurile sunt considerate o amprenta de exclusivitate si rafinament. Colectia va fi compusa din 20 de pise unice, fiecare decorata cu o paleta de pietre pretioase diferite.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.