Colectia de rochii de mireasa Elizabeth Fillmore pentru sezonul racoros

Colectia de rochii de mireasa Elizabeth Fillmore pentru sezonul racoros

Linia vestimentara destinata mireselor si aparuta sub semnatura Elizabeth Fillmore a fost lansata in 1999, ca o extensie naturala a colectiei de rochii de seara. Elizabeth Fillmore a inceput sa isi construiasca un renume in industria modei in 1993, dupa ce a absolvit Scoala de Design Parsons, debutand cu o colectie de piese elegante si romantice.

 

Mireasa urbana, in interpretarea lui Elizabeth Filmore

Prima sa colectie destinata mireselor a purtat denumirea “Modern Romantic”, piesele vestimentare care ii poarta amprenta caracterizandu-se prin rafinament, feminitate si o doza de boemie, suficienta pentru imprimarea unui aer special in randul rochiilor sale. Sezonul racoros aduce in prim-planul publicului rochiile de mireasa dedicate siluetelor zvelte si completate de accente gratioase.

elizabeth-fillmore-rochie-de-mireasa

Designerul dovedeste o buna cunoastere asupra importantei materialelor pentru infatisarea colectiei, utilizand ca materii prime matasea si tesaturile originare din Italia si Franta, pentru un plus de originalitate modelelor sale. Creatiile lui Elizabeth Fillmore sunt catalogate drept romantice si unice, adresandu-se miresei urbane, pline de farmec.

elizabeth-fillmore-rochie-de-mireasa

Tesaturile usoare pun in evidenta eleganta siluetei tinerelor aflate in prag de casatorie, fiecare dintre tinutele creatoarei de moda fiind finisate prin adaugarea detaliilor din categoria margelelor si a panglicilor care incadreaza talia.

elizabeth-fillmore-rochie-de-mireasa

“Iubesc aspectul magic al unei rochii de mireasa si respect alegerea personala a fiecarei tinere care urmeaza sa se casatoreasca”, marturisea designerul.

elizabeth-fillmore-rochie-de-mireasa

Cu un istoric de 12 ani in industria modei, tinutele semnate de brandul Elizabeth Fillmore au ca public-tinta miresele cu o viziune independenta si plina de originalitate.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.