Colectia Paper Crane, lansata de Bowie Wong

Colectia Paper Crane, lansata de Bowie Wong

Atentia participantilor la Saptamana Modei de la Sydney a fost acaparata de cea mai recenta linie vestimentara aparuta sub semnatura designerului de origine asiatica Bowie Wong. Spiritul de selectie, talentul si influentele angelice – toate transpar din cele 17 rochii de mireasa prezentate de  podiumul unuia dintre cele mai importante evenimente de moda de a tarii care da numele continentului Australia.

 

Radacinile asiatice, pivotul propriilor colectii

 

Colectia, influentata de mostenirea culturala asiatica de care beneficiaza designerul in varsta de 42 de ani, este dominata de note diafane, transpunand privitorul in povesti inspirate din peisaje dintre cele mai variate.

De la corsajele pline, volumul fustelor dispuse pe straturi si decolteurile asimetrice, stilul lui Bowie aduce in prim-plan natura delicata a atelierelor de origami, pentru crearea unor rochii care pot fi catalogate cu usurinta drept opere de arta.

Bowie-rochie-mireasa

“Realizarea unei colectii se aseamana cu statutul de parinte. Nu poti alege dintre toate liniile vestimentare una preferata. Colectia actuala, realizata din materiale care se aseamana hartiei, suporta taieturi care amintesc de arta de impaturire a hartiei, denumita in cultura japoneza origami. Aceasta se bucura, in prezent, de un mare succes”, marturiseste Bowie.

Imagine-Bowie

Stiulul ecletic, taieturile arhitecturale, accentele japoneze si aspectul dramatic il plaseaza pe creatorul de moda australian in galeria celor mai apreciati de la nivelul intregii planete.

Imagine-Bowie-Wong

Fiu al unei cantarete la Opera, Bowie Wong se declara puternic inspirat de activitatea mamei sale in cadrul propriilor colectii.

Designerul si-a inceput studiile in design pur, in Japonia, pentru a promova experienta acumulata in Tara Soarelui-Rasare pe intreg mapamondul. Ulterior, aprofundeaza specializarea Designului in Costume de Scena, in Canada.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.