Colectia pentru toamna lui 2011 de Veronica Sheaffer

Colectia pentru toamna lui 2011 de Veronica Sheaffer

Cea mai recenta colectie a Veronicai Sheaffer este o extensie a esteticii atemporale, ce deriva din imbinarea detaliilor vintage cu cele moderne. Confectionate din cele mai bune tesaturi de matase din Chicago, rochiile designerului constituie un studiu atent de rafinament si feminintate.

 

Spiritul vintage, readus in atentia mireselor

Tesaturile cu buline, la mare cautare pe piata rochiilor de mireasa constituie piatra de temelie a colectiei Veronica Sheaffer.

rochie-veronica-sheaffer

Designerul le foloseste in tinute traditionale si in compunerea fustelor in forma de A, dar si imprejurul gatului.

Colectia creatoarei de moda care si-a construit o reputatie pentru tinutele clasice si feminine include si accesorii realizate manual.

rochie-veronica-sheaffer

Voalurile si curelele constituie numai cateva exemple in acest sens. Panglicile realizate din tafta si matase sunt dispobile intr-o varietate de nuante, venind in intampinarea oricarei teme de nunti.

rochie-veronica-sheaffer

Accesoriile marca Veronica Sheaffer sunt disponibile online la preturi intre 250 si 500 de dolari, in vreme ce rochiile au preturi de pornire de la 1800 si 5600 de dolari.

rochie-veronica-sheaffer

Veronica Sheaffer si-a inceput cariera ca un designer autodidact, fiind prezenta pe numeroase bloguri si publicatii. Aceasta a contribuit la realizarea cartii “Handmade Weddings”, publicata de Penguin Books Australia. Veronica a ocupat pe rand functia de director creativ si designer al brandului Coco Irene, infiintand o linie de accesorii alaturi de prietennul sau Taryn Parker.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.