Colectia primavara-vara 2013 Carlo Pignatelli

Colectia primavara-vara 2013 Carlo Pignatelli

In cadrul paradei din Milano Fashion Week, Carlo Pignatelli transmite prin colectia sa primavara-vara 2013 un aer britanic, eleganta de gentleman, cu o semnatura particulara prin silueta impecabila data de croiala sacoului. Inspiratia creatiilor este data de activitatea vasta a lui Charles Dickens, celebrul romancier englez, care in acest an este sarbatorit pentru cea de-a 200-a aniversare de la nasterea sa.

Redingota clasica este croita pe corp, fiecare haina este intotdeauna impodobita cu detalii generoase, cum ar fi butonii asortati cu materialul creatiilor. Croiala intregii colectii are linii specifice secolului al XIX-lea, perioada care a fost profund influentata de colonia britanica in India. Tesaturile sunt stralucitoare, fara a lipsi taftaua de matase, iar vesta este ton in ton cu sacoul, creand o armonie perfecta. O imbinare de simboluri britanice cu multe altele internationale cat mai reprezentative.

Colectia masculina Carlo Pignatelli este cat se poate de calduroasa, datorita tonurilor deschise, de bej, auriu si ciocolatiu. Nuantele-sampanie alterneaza sic cu cele clasice contrastante si se regasesc in broderie. Noi influente exotice sunt preponderente in tunicile lungi si jachete, inspirate din stravechiul Maharajas, prin tonurile naturale de bej si crem. Un stil elegant cu atingere exotica care poate fi solutia ideala atat pentru evenimentele formale, cat si pentru cele clasice.

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.